Miljöarbetare/Chaufför med CE-kort och ADR behörighet

StudentConsulting · Örebro

·

Ansök senast 15 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en ansvarstagande CE-chaufför med ADR utbildning? Har du ett sinne för ordning och säkerhet? Då kanske det är just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu efter en CE-chaufförer med ADR behörighet för vår kunds räkning. Vår kund är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De arbetar över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll. Deras vinnande affärsidé är att erbjuda nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

Arbetsuppgifterna är att köra spolbil/slambil och åka ut till kunder för att hämta upp olika typer av farligt gods. Du behöver ute hos kund kunna avgöra om du kan ta med allt och vilka risker det innebär. Då arbetet med farligt gods kommer du att hantera dokument och därför krävs det att du är ordningsam och van att arbeta med lättare administrativa uppgifter.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd vid StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. På sikt finns det även möjlighet till att bli övertagen av kunden.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten tror vi att du har erfarenhet av att köra lastbil, gärna spolbil/slambil. Vidare tror vi att du är riskmedveten eftersom arbetet innefattar hantering av farligt gods. Som person behöver du vara ansvarstagande och se till att dina arbetsuppgifter genomförs på rätt sätt, du behöver trivas i att arbeta självständigt och vara ordningsam. Då kundkontakt förekommer under arbetsdagarna behöver du även vara serviceinriktad och representera kunden på ett bra sätt.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har:
  • CE-körkort
  • ADR
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Digitalt färdskrivarkort
  • God grundfysik då arbetet ibland kan innebära tunga lyft
  • God förmåga att kommunicera på svenska
Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av att köra spolbil/slambil
  • God lokalkännedom
  • Erfarenhet av miljö och renhållningsarbete
Arbetet utgår från kunden anläggning utanför centrala Örebro. Det är därför viktigt att du har tillgång till egen bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Sökord: CE-förare, Slambil, Spolbil

Sökord: CE-förare, Slambil, Spolbil

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Örebro