Jobbsafari är en del avschibsted logo

Miljö- och kvalitetstekniker till Glimakra of Sweden

Miljö- och kvalitetstekniker till Glimakra of Sweden

Maxkompetens · Kristianstad · Ansök senast 11 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Miljö- och Kvalitetstekniker till Glimakra of Sweden
Här finns möjligheten för dig som har erfarenhet av att arbeta med miljö och kvalitet samt har ett extra intresse för teknik och form. Glimakra of Sweden är inne på en spännande utvecklingsresa och söker nu dig som vill bli en i laget på resan mot ännu bättre och mer hållbara produkter som är lika vilsamma för ögat som för örat.

Sedan 1948 har Glimakra of Sweden framställt produkter ur trä av bästa kvalitet och idag ligger fokus på akustisk design med estetik och teknisk kvalitet som ledord.

Dina arbetsuppgifter
Som miljö- och kvalitetstekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att kvalitetssäkra produktionen gentemot ISO. Du kommer även att utveckla, upprätthålla och förbättra företagets ledningssystem för så väl kvalitet som miljö samt följa upp olika certifieringar inom respektive område. Vidare har du det operativa ansvaret för att se till att rutiner och förfaranden efterföljs, säkra upp optimalt produktionsresultat samt hantera dokumentation och kundkrav. Då vi innehar en hel del branschspecifika certifieringar kommer du även arbeta med att upprätthålla dessa. Utöver detta kommer du även arbeta med företagets interna och externa avvikelseuppföljningar och leverantörsuppföljningar vilket kommer innebära en bred kontaktyta. Du verkar produktionsnära och bistår både produktionen och produktutvecklingsavdelningen med dokument och verktyg för att kunna nå upp till de befintliga kraven. Din roll är koordinerande där du samarbetar med flera olika avdelningar och du kommer delta i och driva olika typer av förbättringsprojekt med fokus på miljö och kvalitet.

Glimakra of Sweden erbjuder dig en roll i en intressant bransch där du med trevliga kollegor är delaktig i att vinna internationella designpriser. Atmosfären präglas av högt i tak och det är lätt att påverka och göra sig hörd.

Din profil
För att trivas i rollen som Miljö- och kvalitetstekniker ser vi gärna att du har en relevant utbildning inom kvalitet, alternativ likvärdig kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. För att kunna sätta dig in i rollen behöver du ha några års erfarenhet av att ha arbetat i produktion inom tillverkningsindustrin samt erfarenhet från ISO9001/14001. Då du kommer ha en bred kontaktyta så väl internt som externt behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vidare behöver du ha B-körkort samt god datorvana.

Förutom dina tekniska färdigheter och erfarenheter sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas lyhördhet, relationsskapande och initiativtagande. Du är även social och brinner för utmaningar och utveckling. Då du kommer få stor möjlighet att vara med och påverka ser vi gärna att du gillar att ta ansvar och arbeta utifrån uppsatta mål. Du är en person som trivs i en lärande miljö med många kontaktytor, där du får möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor.

Övrig information
Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid
Placering: Fabriken i Glimåkra
Som Miljö- och Kvalitetstekniker rapporterar du direkt till fabrikschefen.

Glimakra of Sweden har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Josefin Jönsson 076-501 83 82. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är den 9 februari.

Om Glimakra of Sweden
Glimakra of Sweden är ett svenskt företag med värdedrivande faktorer som skandinavisk akustisk högre design, större flexibilitet samt bättre kvalitet. Med dessa skapar vi gynnsamma ljudlandskap för olika typer av offentliga miljöer.

Med kunskap och erfarenhet utvecklar och tillverkar vi produkter i vår egen produktion i Glimåkra, omgivna av glittrande sjöar och grönskande fält och skogar.

Vi har ett löpande samarbete med många framstående formgivare.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons