Miljö- och hållbarhetskonsult MKB och tillstånd

Miljö- och hållbarhetskonsult MKB och tillstånd

AFRY AB · Falun · Ansök senast 11 aug. (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Making Future.

Jobbeskrivning

Den gröna omställningen sker här och nu. Vi ser ett stort behov av fler engagerade medarbetare som vill vara med och hjälpa de svenska industrierna att ställa om. Oerhört mycket skall utföras, och det ska ske på kort tid. AFRY kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Våra kunder finns inom hela landet och inom alla sektorer. För tillfället arbetar vi bland annat med vätgasproduktion, fossilfritt stål, produktion och återvinning av batterier, gruvor, koldioxidavskiljning och lagring, solkraft samt land- och havsbaserad vindkraft.

Inom affärsområde Environment arbetar vi med anmälnings- och tillståndsärenden, miljökonsekvensbeskrivningar, miljö- och naturutredningar, förorenade områden, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar och åtgärdsutredningar. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn. Vi erbjuder även vår miljökompetens till andra affärsområden inom AFRY.

Som miljökonsult på AFRY kommer dina uppdrag variera, även om vi idag ser de huvudsakliga behoven inom industri- och energisegmenten så kan du även komma att jobba med infrastrukturprojekt inom järnväg och väg, kommunala planer eller tillstånd för vattenverksamhet. Du får möjlighet att delta i olika uppdrag både lokalt, regionalt och nationellt. Vi låter dig ta ett stort eget ansvar och erbjuder ambitiös kompetensutveckling löpande.

Kravspecifikation

För att lyckas bra och trivas i din roll som miljö- och hållbarhetskonsult söker vi dig som har:

  • En akademisk naturvetenskaplig eller teknisk utbildning med avlagd examen inom miljöområdet eller motsvarande
  • Mycket god samarbetsförmåga och intresse av att lära av andra samt att bidra med din erfarenhet
  • Ett analytiskt och strategiskt tänkesätt med god förmåga att se möjligheter och lösningar som adderar värde till våra kunder.
  • Mycket god skriftlig och muntlig kommunikation samt presentationsförmåga på svenska och engelska.

Det är meriterande, men inte ett krav, om du har:

  • Erfarenhet av att arbeta med kunder och andra intressenter för att diskutera och presentera uppdrag och ge rekommendationer
  • Erfarenhet av att ha arbetat som projektledare eller uppdragsledare
  • B-körkort

På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang och förmåga att samarbeta med andra.

Du bör ha god förmåga att presentera utredningar och uppdrag skriftligen i rapportformat eller presentationsformat samt att muntligen kommunicera resultat, planera och genomföra möten både internt och externt.

Ytterligare information

AFRY erbjuder en arbetsplats och ett team som kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt och utmanar sig själva och varandra.

AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som trivs och mår bra, både fysiskt som psykiskt, är en framgångsfaktor för att skapa hållbara arbetsplatser och team. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö, stark teamkänsla och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar och förespråkar därför en hög flexibilitet av arbetsdagens utformande.

Genom vår sociala verksamhet Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor lokalt eller nationellt. Vårt arbete med mångfald och jämställdhet är ständigt pågående. En mix av konsulter, personligheter och bakgrunder gör oss starkare, mer kreativa och framgångsrika på marknaden och som arbetsgivare.

AFRYs vision är Making Future och vi hoppas att du vill utforska din potentiella framtid i vårt team.

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-11.


Kontaktuppgifter för frågor:

Sektionschef Environment Falun

ivan.forsgren@afry.com

073 088 43 83

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Falun

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons