Jobbsafari är en del avschibsted logo

Metodansvarig på Skyddsbiten med placering i mellanskåne.

Metodansvarig på Skyddsbiten med placering i mellanskåne.

Milles Fastigheter AB · Malmö · Ansök senast 8 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Metodansvarig på Skyddsbiten med placering i mellanskåne.

Skyddsbiten erbjuder skyddade boenden på uppdrag av socialtjänsten. VI brinner för att hjälpa människor som tvingas leva i rädsla för pågående hot och förföljelse. Vi är ett litet företag med stark tillväxt de senaste åren. Våra ledord är kvalité och trivsel.

Vi arbetar med bland de mest utsatta människorna i samhället och brinner för att alltid leverera högsta kvalitet i våra tjänster. Detta så att våra klienter kan känna sig trygga i sin vardag hos oss och även se en tydlig väg ut ur livet som präglats av våld, förtryck och rädsla. Vi är ett litet företag som är helt beroende av vår kompetenta personal. Det är därför viktigt att vår personal trivs i sin vardag och vill stanna länge hos oss.

Skyddsbiten verkar på flera orter i Sverige där vi tillhandahåller skyddade lägenheter med kontaktpersoner till de skyddsplacerade. Vi tar emot skyddsplaceringar med många typer av bakgrunder. Personerna kan fly från kriminalitet, relationsvåld, trafficking, hedersrelaterad våld och förtryck samt våldsutsatthet på grund av en missbruksbakgrund.

Vi driver även ett kollektivboende, bemannat dygnet runt, för personer som mår för dåligt för att klara av att bo ensamma. Som ett led i vårt kvalitetsarbete rekryterar vi nu en metodansvarig med placering på kollektivboendet.

Metodansvarig har ett övergripande ansvar för att utveckla och vidareutveckla metoder, modeller och arbetssätt inom företaget. Du ska säkerhetsställa en hög kvalité i det arbete som företaget utför genom att handleda personalgrupper i genomförandet av det dagliga arbetet, skrivande av genomförandeplaner och behandlingssammanfattningar. Utbilda inom bemötande samt implementera metoder enligt senaste forskning. Tjänsten utgår från vårt kollektivboende där du är behjälplig att stötta behandlingspedagogerna i det dagliga arbetet. Du kommer dela ansvar för jourtelefon med föreståndare. Du ska via telefon då finnas tillgänglig för att stötta personalen utanför kontorstider samt göra riskbedömningar och planera vid akuta placeringar.

Du ska ha en minst treåring utbildning som socionom/beteendevetare eller likvärdig utbildning. Du ska ha mångårig erfarenhet från behandlingshem och erfarenhet av missbruk, PTSD och annan psykisk ohälsa. Du ska ha erfarenhet av att genomföra lyckade behandlingar av personer med komplex problematik samt ha väl förankrade kunskaper inom de metoder du förespråkar. Vi ser med fördel på om du har en Steg 1 eller grundutbildning i psykoterapi.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval kommer att ske löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Milles Fastigheter AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Milles Fastigheter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons