Jobbsafari är en del avschibsted logo

Metallurgisk laboratorieingenjör

Åkers Sweden AB · Strängnäs · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

I rollen som metallurgisk laboratorieingenjör har du en viktig del i det dagliga operativa arbetet som innebär att du ska leda det metallurgiska laboratoriet avseende preparering, testning och utvärdering av prover både för ordinarie produktionstestning likväl som för utvecklingsprojekt. Vidare kommer du att ansvara för att assistera i implementeringen av projekt relaterade till produkt och metallurgisk processdesign inklusive utveckling av nya material.

Du kommer att ingå i ett team bestående av sex kompetenta kollegor med olika specialistområden och rapporterar till teknikchef. Tillsammans kommer ni arbeta för att säkerställa en stabil produktionsprocess för tillverkningsenheten Åkers Sweden.

Vem är du?

Vi söker dig som har metallurgisk utbildning på högskolenivå eller flerårig motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget, likväl som goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

För att trivas i denna roll ser vi att du har ett brinnande intresse för teknik, har goda kunskaper i metallurgi. Vidare är du duktig på ordning och reda, skapar och upprätthåller en god struktur på din arbetsplats samt är självgående.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, är noggrann, har helhetssyn och är ansvarskännande.

Meriterande är erfarenhet från verksamhet inom stål, gjuteri eller annan metallurgisk provning.

För mer information kontakta gärna Teknikchef, Thomas Rasmussen, på telefon 0159-32158 eller via mail thomas.rasmussen@akersrolls.com eller HR-chef, Ulrika Scherberg, via mail ulrika.scherberg@akersolls.com

Fackliga företrädare:

Unionen: Anne-Marie Salo, 0159-32171.

Akademikerna: Mattias Abrahamsson, 0159-32225.

Din ansökan skickar du till ulrika.scherberg@akersrolls.com senast den 14 februari 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Åkers Sweden AB

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Thomas Rasmussen

thomas.rasmussen@akersrolls.com0159-32158

Dela jobbannonsen

Anmäl annons