Jobbsafari är en del avschibsted logo

Meriterande säljjobb i Bjursås

Solid Air AB · Falun · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett jobb med en stabil grundtrygghet, samtidigt som det finns goda möjligheter att göra karriär, avancera inom företaget, generösa bonusar och motiverande tävlingar? Uppskattar du ett jämställt och inkluderande företagsklimat där miljötänkandet får stort utrymme?

Solid Air AB expanderar kraftigt och söker nu säljare och demonstratörer som vill påverka livet till det bättre för sina kunder, sig själva och sin omvärld. Vi tror på:

· Samma möjligheter oavsett bakgrund

· Energisnåla kvalitetsprodukter med lång livslängd

· Kundens bästa i fokus

· En inkluderande arbetsmiljö

· Ett jämställt ledarskap

· En renare inomhusmiljö – en partikel i taget!


Om oss

Solid Air AB säljer och marknadsför Clear Sky, en tysk kvalitetsprodukt för hemvård som verkligen ligger i tiden! Industriell toppkvalitet, fast till en prislapp som anses vara acceptabel även för privatpersoner och mindre företag. Med en låg energiförbrukning och i stort sett inga förbrukningsartiklar har försäljningen ständigt ökat, oavsett världsläge och pandemi.


Clear Sky är designad av Christoph Böhler, en av Tysklands största industridesigners. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Maskinen har funnits i över 20 år, säljs i 49 länder på 4 kontinenter av över 10 000 medarbetare och en total årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr.


”Jag började jobba här januari år 2000 och insåg redan efter några veckor att jag aldrig kommer att göra något annat! Produkten, friheten, lönen, tävlingarna och den årliga megajulfesten, för att nämna några saker som du inte hittar på de flesta arbetsplatser… – Fredrik, 45 år


Löner och arbetsvillkor

Dina kundbesök bokas av vår bokningsavdelning via referenser från andra nöjda kunder. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema.

Heltid: 24 500 kr plus bra provisioner på allt du säljer. Dessutom har vi hela tiden tävlingar, bland annat VIP-resor. Därför rekommenderar vi att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!

Vår Diplomerade Säljutbildning är något du kommer att ha stor nytta av i ditt arbetsliv, antingen som språngbräda vidare i din karriär eller om du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss. Den innefattar bland annat:

· Säljpsykologi

· Värdebyggnad

· Behovsanalys

· Argumentationsteknik

· Finansieringslösningar


Du har körkort och tillgång till egen bil!

Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Ditt arbetsschema sätts varje vecka tillsammans med dig och vi gör allt vi kan för att anpassa det efter dina behov, eventuell familj och fritidsintressen.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solid Air AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Solid Air AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons