Jobbsafari är en del avschibsted logo

Merchandisers till kosmetikauppdrag i Stockholm med omnejd

Merchandisers till kosmetikauppdrag i Stockholm med omnejd

SRB-Gruppen AB/Stockholm · Stockholm · Ansök senast 5 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett projektbaserat jobb där du får ta mycket eget ansvar? Är du noggrann och självgående samt intresserad av kosmetika och butiksarbete? Nu söker vi merchandisers till kosmetikauppdrag i Stockholm med omnejd under vecka 7-10 2021.


Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna – och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull. Läs gärna mer om oss på vår hemsida.


I rollen som merchandiser kommer du att:

  • Arbeta i projekt med kampanjinsatser som ommallning efter ritning/planogram,
  • Varupåfyllnad, frontning, skyltning och rapportering.
  • Hantera testers och returhantering av produkter.
  • Arbeta med välkända kosmetikprodukter och vara ansvarig över uppdragens utförande enligt uppsatta rutiner och instruktioner.

I denna roll kommer du att arbeta självständigt på bland annat H&M-, Kicks- och Åhlénsbutiker, men ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.


Om dig

Som merchandiser på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är självgående, positiv och har en god känsla för service. Du arbetar lösningsfokuserat och noggrant för att säkerställa att arbetsuppgifterna genomförs med hög kvalitet. Eftersom arbetet kommer att utföras i ett flertal olika butiker vill vi att du ska ha lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Stockholm.

Krav:

  • Körkort och tillgång till bil

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i butik, där du arbetat med till exempel planogram, ommallningar och ommöbleringar
  • Intresse för kosmetika


Arbetsvillkor

Vi söker tre personer till detta uppdrag; en person till södra Stockholm, en person till norra Stockholm och en person till centrala Stockholm. Arbetet beräknas till mellan 25-40h/vecka och ska utföras under vecka 7-10. Under denna period finns det stora möjligheter att förlägga uppdragen enligt dina önskemål. För att vara aktuell för tjänsten bör du även vara tillgänglig för utbildning en dag under v. 6.

Detta är ett rikstäckande projekt som sträcker sig över flera områden och vid behov kan det även finnas möjlighet att arbeta fler timmar i närliggande orter.

Hos oss på SRB Butiksservice finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler projekt framöver.

Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal, milersättning samt betald restid mellan butiker.


Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butikssäljare, butiksarbete, merchandiser, smink

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SRB-Gruppen AB/Stockholm

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Srb Gruppen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons