Jobbsafari är en del avschibsted logo

Merchandiser sökes till vikariepool i Skövde

Merchandiser sökes till vikariepool i Skövde

SRB-Gruppen AB/Stockholm · Skövde · Ansök senast 13 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en framåt person som trivs med eget ansvar och som är intresserad av ett jobb i butiksmiljö? Vi söker nu en merchandiser som vill jobba extra vid behov med påfyllning och beställning av varor i Skövde.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising och butik. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet - från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood och Cloetta.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

I rollen som merchandiser kommer du framförallt att arbeta med påfyllning och beställning av varor i olika butiker i Skövde. Utöver påfyllning och beställning av varor kommer du även att fronta, skylta och hålla ordning bland kundens varor på lagret. Vi jobbar med ett brett produktutbud från flera välkända varumärken inom dagligvaruhandel.

Som merchandiser i vår vikariepool kan man få jobba med flera olika typer av uppdrag, såsom kosmetika, lösviktsgodis & naturgodis, snacks, frysta produkter, dryck och engångsartiklar. Utöver detta har vi även uppdrag inom bygghandel och fackhandel där man kan få jobba med färg och VVS produkter. På alla våra uppdrag sker arbetet i butik till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din områdesansvarige och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad, har lätt att kommunicera med personer i din omgivning, kan arbeta effektivt och hålla ett bra tempo. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik och/eller inom dagligvaruhandeln. Det är meriterande för tjänsten om du har körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du är bosatt i eller i närheten av Skövde.

Arbetsvillkor

I denna tjänst kommer du att ingå i vår vikariepool och jobba extra vid behov. Arbetet är till största del förlagt på vardagar med starttid mellan kl:07.00-08.00 på morgonen. Eftersom du kommer att arbeta extra vid behov, vid arbetstoppar, kampanjer, sjukdom och semester passar tjänsten perfekt för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett arbete vid sidan av. Kanske är du student med flexibelt schema eller har ett annat deltidsjobb?

Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal, milersättning och betald restid mellan butiker. Hos oss på SRB Butiksservice finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan uppdraget bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler timmar framöver.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butikssäljare, butiksmedarbetare, butiksarbete, extrajobb, handel, Visual merchandiser, butikskonsulent

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SRB-Gruppen AB/Stockholm

Placering

Skövde

Kontaktperson

Srb Gruppen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons