Merchandiser för helgjobb i butik i Borås

SRB-Gruppen AB/Stockholm · Borås

·

Ansök senast 29 okt. (4 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av ett självständigt deltidsjobb i butik? Vi söker nu en person som vill jobba ca 3-4 timmar varje helg med påfyllning och beställning av lösviktsgodis i Borås.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

I rollen som merchandiser i detta uppdrag kommer du framförallt att arbeta med påfyllning och beställning av lösviktsgodis i butik. Utöver påfyllning och beställning av dessa varor kommer du även att fronta, skylta och hålla ordning bland kundens varor på lagret. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad, har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning, kan arbeta effektivt och hålla ett bra tempo. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik. Det är även meriterande för tjänsten om du har körkort och tillgång till bil. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Borås.

Eftersom tjänsten är på ca 3-4 timmar per helg passar tjänsten perfekt för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett arbete att komplettera med. Kanske är du student med tid över eller har ett annat deltidsjobb?

Arbetsvillkor

Uppdragen ska utföras på lördagar. Uppdragen utförs under förmiddagen.

Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal, milersättning och betald restid mellan butiker. Tjänsten inleds med provanställning i 6 månader. Start omgående efter överenskommelse.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: butiksmedarbetare, butiksjobb, butiksarbete, butiksbiträde, merchandising, extrajobb, varuplock

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SRB-Gruppen AB/Stockholm

Placering

Borås

Kontaktperson

Srb Gruppen AB