Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mellanstadielärare till klass 4

Mellanstadielärare till klass 4

Täby Friskola · Täby · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi har fått ett sent avhopp till tjänsten som klasslärare i åk. 4 på en av våra enheter. Det finns tillgång till en duktig mentor. Av det skälet ser vi gärna att även nyexaminerade lärare söker sig till oss.

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har drygt 1000 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby.

I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.

På Täby Friskola har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas fina utveckling som medmänniskor, både kunskapsmässigt och socialt. Du som söker till oss har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar.

Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet. Du har ett brinnande intresse för elevers lärande och följer den senaste forskningen inom utbildning och skola.

Här får du möjlighet att bli en del av en välutbildad och professionell lärarkår som uppmuntrar kollegialt lärande och samarbete.

Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

Hos oss ges du möjlighet att leda ditt eget arbete och ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen, i samverkan med kollegor. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet här.

På Täby Friskola är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. Varje enhet i Täby Friskola har en Socialpedagog och ett Trygghetsteam som är viktiga delar i arbetet för att främja och förebygga för en trygg skola. Vi har dessutom ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/ speciallärare, skolpsykolog samt rektor.

Vi arbetar aktivt med hela eleven. Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar för att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. En lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder är viktiga delar förr oss. Lärarens ledarskap är en central del i arbetet. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar vi engagemang och förtroende.

På Täby Friskola finns god tillgång till interakativa tavlor och bärbara datorer. IKT är ett av många verktyg i din varierade undervisning.

Våra servicefunktioner i form av IT-support, vaktmästarteam och HR bidrar till den goda kvalitén på vår arbetsplats.

Läs gärna mer om oss på www.tabyfriskola.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Täby Friskola

Placering

Täby

Kontaktperson

Täby Friskola AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons