Mekanotjänst i Järvsö söker strategisk inköpare

Experis · Ljusdal

·

Ansök senast 22 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår eminenta strategiska inköpare på Mekanotjänst i Järvsö är på väg att gå i pension därför söker vi nu hans ersättare. Är du en driven, kommunikativ och strukturerad inköpare kan du få möjlighet att spela en viktig roll i vår organisation.

Om tjänsten
Vi söker nu en driven inköpare som vill vara med och göra skillnad. I rollen som strategisk inköpare hos oss kommer du ansvara för upphandlingar, avtal, samt leverantörsutveckling för att säkerställa att leverantörerna håller de leveranstider och den kvalitet som krävs för att vi ska tillgodose våra kunders krav. I arbetsuppgifterna ingår också att identifiera och införa besparingar och andra relevanta förbättringar. En annan viktig del i arbetet är genomföra leverantörsbedömningar för att verifiera att våra leverantörer lever upp till de högt ställda krav och förväntningar som finns. Du följer aktivt marknadsutvecklingen och arbetar med optimering av leverantörsbasen. Kvalitet och goda relationer är A och O för vår verksamhet.

Du kommer spela en viktig roll som företagets inköpsexpert och stötta verksamheten i förekommande inköpsfrågor. Du arbetar självständigt med hög noggrannhet och kan också snabbt omprioritera för mer intensivt arbete med korta deadlines om så krävs. Som strategisk inköpare har du ett dagligt samarbete och kommunikation med andra i organisationen framför allt våra offerttekniker, produktionstekniker samt kvalitets- och marknadsavdelningarna, vilket kräver att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Den strategiska inköparen samarbetar också nära våra operativa inköpare vid produktionsenheterna Järvsö och Ljusdal.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad inom teknik, inköp, logistik, ekonomi eller annat relevant område. Du har en god förståelse för logistikflöden och inköpsprocessen samt ett par års dokumenterad erfarenhet av strategiskt inköp, gärna inom industri. Det är meriterande om du har kunskaper av Monitor affärssystem och fördjupade kunskaper i Excel. För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en god kommunikatör med vana av att ta kontakt och skapa nätverk samtidigt som du har förmåga att vara kravställande och beslutsmässig. Du har energi, driv och kan lätt växla mellan ärenden i ditt arbete. Du har ett tekniskt kunnande och god materialkännedom inom mekanisk tillverkning. Det är en roll att växa i och vi lägger stor vikt på din personlighet.

Anställningsvillkor
Heltid och tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tjänsten är placerad på kontoret i Järvsö. Tjänsten kräver körkort då det förekommer en del resor i tjänsten.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Du kommer att bli anställd hos Mekanotjänst. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rosmari Hagström, 073-028 70 40, rosmari.hagstrom@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt CV på www.experis.se. Sök tjänsten senast den 23 augusti.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Experis

Placering

Ljusdal

Kontaktperson

Rosmari Hagström

+46730287040