Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanisk Servicetekniker sökes i Linköping - Istobal Sverige AB

Istobal Sverige AB · Linköping

·

Ansök senast 25 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker på Istobal kommer du att ingå i ett team med andra servicekollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är montage och service av bilvårdsutrustning, såsom automatiska biltvättar, manuella tvättar och kringutrustning ute hos Istobals kunder. Det mesta jobbet görs på egen hand eller ihop med annan montör.

Tjänsten utgår från hemmet och du kommer ha ansvar för en egen fullutrustad servicebil och arbeta mot kunder främst i regionen Linköping/Norrköping med support av kollegorna i Stockholm. Verkstaden och depån finns i Huddinge men kunderna finns i hela Sverige. Därför innebär arbetet en del resor och vistelse på annan ort under vissa veckor då montage/installation pågår. Anställningen är en hyrrekrytering där den första delen av anställningen kommer att vara hos oss på EMPLOID och sedan övergå till Istobal.

Kompetenskrav

För att vara aktuell för denna tjänst har du
  • Erfarenhet av mekaniskt maskinarbete
  • Erfarenhet av mekanisk service, installation och felsökning
  • Kunskap inom automationsteknik och maskinel är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Om dig

Som person trivs du att arbeta både i grupp och självständigt. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Istobal har ett mål att ständigt förbättras och utvecklas. Därför är det viktigt att du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig. Sist men inte minst är du kommunikativ, kollegial och serviceorienterad.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping, Norrköping

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, mekanik, maskin, teknik, tekniker, underhåll, service, Östergötland, Linköping, Norrköping, rekrytering, heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Istobal Sverige AB

Placering

Linköping