Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanisk Montör

Ropack Materialhantering AB · Skurup

·

Ansök senast 30 maj (46 dagar kvar)

Att jobba som montör hos oss på Ropack innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för automation/teknik med en varierad vardag. Du kommer bl.a. att arbeta med mekaniska montage och installation av bl.a pallastare, banor, specialmaskiner för automation inom tillverkningsindustrin. Du arbetar i spännande projekt, både internt och ute hos kunder.

Mekanisk Montör

I rollen som montör blir din huvudsakliga uppgift att bygga maskiner efter ritningar. Du ska kunna montera i verkstad. I huvudsak mekaniska montage men även pneumatik samt hydraulik förekommer. Goda kunskaper i ritningsläsning krävs.

I tjänsten får man följa maskinen från att den börjar monteras ihop i vår verkstad fram tills den står monterad och driftsatt hos kunden. En del av våra installationer kommer att finnas på annan ort vilket innebär resor i tjänsten.

Du bör trivas med att arbeta självständigt eller i grupp. Du är bra på att hantera stress och tycker om ett varierande arbete. Du är en flexibel, noggrann och pålitlig medarbetare som sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Stor vikt kommer ligga på de personliga egenskaperna.

Vi kräver att du har goda kunskaper i svenska i båda tal och skrift samt har körkort. Kunskaper inom pneumatik eller hydraulik är meriterande.

Omgående tillträde med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kollektivavtal finns

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till

Kontakt:
Niklas Larsson Tel.0411-55 66 48

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ropack Materialhantering AB

Placering

Skurup

Kontaktperson

Niklas Larsson

hanna.larsson@ropack.se0411-556648