Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanikkonstruktör

Laxo · Örebro · Ansök senast 16 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bli vår nya Mekanikkonstruktör i Örebro
- Tillsammans gör vi kundens vision till verklighet genom att bygga kundunika lösningar.

Nu vill vi stärka upp vårt härliga och kompetenta team i Örebro med ännu en teknik- och elintresserad konstruktör. Kortfattat söker vi dig som är en engagerad konstruktör och som uppskattar varierande arbetsdagar.

På Laxo är beslutsvägarna korta och vi utvecklar våra egna produkter. Med en egen produktion av ingående artiklar så kan en produktförändring ske relativt snabbt. Varje påbyggnad är kundunik och av enstyckskaraktär. Tiden från konstruktion till färdig påbyggnad är förhållandevis kort och snart kan du se din konstruerade lastbilspåbyggnad på vägen.

Här på Laxo kommer du att arbeta med egna konstruktioner av påbyggnader där mekanik, pneumatik, hydraulik och el ingår och där du ska få helheten att passa ihop. Du skapar också beredningen av kompletta påbyggnader. I dina arbetsuppgifter ingår även att ansvara för att hålla i projektmöten med våra fordonselektriker och ansvara för uppdatering av elscheman samt att driva elarbetet framåt tillsammans med fordonselektrikerna.

Du har en bakgrund som högskoleingenjör med inriktning maskinteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som konstruktör. Du har också erfarenhet av CAD-program, gärna Inventor samt Autocad.

Du är självgående och strukturerad med en god samarbetsförmåga. Mycket av utbildning och specifik kunskap får du på plats hos oss.

Laxo tillämpar flextid, vinstdelning, friskvårdspeng samt övriga förmåner som ingår i Teknikföretagens kollektivavtal. Placeringsort är Örebro.

Låter det här som en spännande utmaning för dig?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 16/10 2022

Sök redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Laxo

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons