Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanikkonstruktör till världsledande leverantör av transportlösningar

Mekanikkonstruktör till världsledande leverantör av transportlösningar

Framtiden · Södertälje · Ansök senast 7 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Brinner du för framtidens teknik och mekanik i sin helhet?

Ta chansen att söka tjänsten, där du som junior, har möjligheten att vara med i utvecklingen av framtidens produktutveckling inom fordonsbranschen!

Urval sker löpande

OM ROLLEN

I rollen som konstruktör hos vår kund, kommer du jobba brett med att konstruera vår kunds produkt.

Du kommer ingå i en komponentägande grupp som arbetar med Klimatsystem i hytt, instrumentbrädefunktioner samt "Driver controller user"(DCU). Det är en grupp om 14 personer som nu vill välkomna en ny kollega.

Som konstruktör i gruppen kommer du ha en bred konstruktörsroll, både inom planering, konstruktion, test och dialog med kunder, internt och externt. Rollen som du kommer gå in i kommer ha fokus på DCU-delen. Här kommer du få konstruera funktionen som rör ratt och pedal och dess styrkontroller och styrväxlar.

Du som junior konstruktör kommer få en introduktion och en handledare för att hjälpa dig komma in på ett bra sätt i verksamheten.

Du som konstruktör är spindeln i nätet för projekten du är involverad i. Detta innebär att du har båda interna kontakter med tvärfunktioner så som inköp och montering, du ritar i CAD och testar prototyper i verkstaden och har även dialog med slutkunder.

Rollen passar dig som vill jobba som teknisk generalist och inte är rädd för att driva projekt framåt genom god kommunikation och tro på dig själv.!

OM VÅR KUND

Vår kund en världsledande leverantör av transportlösningar. År 2018 levererade de 88 000 lastbilar, 8500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till sina kunder. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien.

Mer information ges vid en eventuell intervju

Din Profil:

Skallkrav
  • Högskoleingenjör inom maskin, produktutveckling, mekanisk design
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper av något konstruktionsverktyg
Det är plus om du dessutom:
  • Har erfarenhet/intresse av fordonsbranschen
  • Kunskap i CATIA
  • Har erfarenhet av projektledning eller intresse av att driva projekt
Som person är du tekniskt nyfiken och har lätt att kommunicera med människor i din omgivning.

Du gillar att lära dig nya saker och har förmåga att driva dig själv till nya höjder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

OM FRAMTIDEN

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Välkommen att ansöka om du känner att du passar in på ovan

Placering: Södertälje

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Framtiden

Placering

Södertälje

Dela jobbannonsen

Anmäl annons