Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanikkonstruktör till välkänt företag!

Mekanikkonstruktör till välkänt företag!

Professionals Nord Rekrytering AB · Linköping · Ansök senast 28 aug. (11 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Sitter du inne med en ingenjörsutbildning och ett intresse för produktutveckling inom mekanikspåret? Vill du dessutom vara med och utveckla framtidens teknik hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Då är detta tjänsten för dig! Ansök till tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med urvalet.

Om tjänsten
Professionals Nord söker nu för kunds räkning en mekanikkonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Företaget består i dagsläget av 16 000 medarbetare och finns i 50 olika länder. Här får du möjlighet att arbeta i en miljö med olika människor och kompetenser då företaget består av både juniora och seniora medarbetare, ledare samt experter, med olika bakgrunder och erfarenheter. Företagskulturen är öppen, dynamisk och innovativ, och de tror att kontinuerlig utveckling av medarbetarna är avgörande för att nå dit. Här erbjuds du möjlighet att skapa dig en karriär som passar just dig. Ett företag fyllt av möjligheter och spännande utmaningar!

Arbetsuppgifter
I rollen som mekanikkonstruktör har du god möjlighet att själv påverka vilka uppdrag du vill arbeta på. Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:
  • Produktutveckling
  • Framtagning av ritningsunderlag
  • Konstruktion och då främst i stål
  • På sikt/för någon mer senior även projektledning
Uppdragen du kommer att arbeta med är ute hos företagets kunder i regionen. Projekten utförs individuellt och man arbetar alltid med ett projekt i taget. Självklart har man övriga teamet som stöttning vid svåra och komplexa frågeställningar.

Vi söker dig som har:
  • En högskole- eller civilingenjörsutbildning, gärna inom mekanikområdet
  • God förmåga i svenska och engelska
  • B-körkort
Vi ser det även som meriterande om du har läst en utbildning med inriktning produktutveckling. Även all form av erfarenhet från konstruktion, systemdesign, produktionsteknik och mekanik är välkommet!

Som person är du social och kommunikativ. Du är självgående i ditt arbete och motiveras av att driva egna projekt!

START: Från April och framåt
OMFATTNING: Heltid
Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen