Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanikkonstruktör till Toyotas R&D

Toyota Material Handling · Mjölby · Ansök senast 21 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Toyota Material Handling är världsledande inom materialhanteringsbranschen och vi utmanar oss ständigt genom att ligga längst fram med våra lösningar. Nu förstärker vi vår utvecklingsavdelning med ytterligare mekanikkonstruktör. Vill du vara med och utveckla våra produkter inom materialhantering och nästa generations truckar?
Som Mekanikkonstruktör på Toyota kommer du att arbeta med:
Produktoptimering
Teknisk problemlösning
CAD - Modellering

Du kommer ingå i en grupp på 8-10 personer med ett stort erfarenhetsspann av produktutveckling. Arbetet präglas av tekniska utmaningar och ett tätt samarbete med många kontaktytor både internt och externt. Närheten mellan R&D-avdelningen, vårt moderna utvecklingslabb, kvalitetsorganisationen och vår världsledande produktion gör att vägen ifrån skiss till verklig produkt är otroligt kort. Vi jobbar i team där du och dina kollegor tillsammans kommer att driva utvecklingen av våra produkter, hela vägen ifrån prototyp till färdigt kunderbjudande.

Till tjänsten som Mekanikkonstruktör söker vi dig som har/är:
En högskoleexamen inom maskinteknik, produktutveckling eller motsvarande, alternativt en gymnasieutbildning kombinerat med flerårig arbetslivserfarenhet som mekanikkonstruktör
Kunskaper inom 3D-CAD system (vi använder CATIA)
Teknikintresserad och har förmågan att se helheten
Bidrar med energi och driv för att lösa problem
Goda kunskaper i svenska och engelska

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Toyota Material Handling

Placering

Mjölby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons