Mekanikkonstruktör till Munters fabrik i Tobo

Randstad · Tierp

·

Ansök senast 11 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med konstruktion i en kundnära roll på ett företag som värdesätter välmående och trivsel? Munters söker just nu en mekanikkonstruktör till fabriken i Tobo, varmt välkommen med din ansökan redan idag. 

Munters har en stor produktionsanläggning i Tobo som idag präglas av ett intensivt och mångsidigt förbättringsarbete för att säkra företagets fortsatta utveckling. Kvalitet, service och effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer, något som också behöver vara av största vikt för dig.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett sammansvetsat team med god laganda där du även har nära samarbete med övriga avdelningar i produktionsanläggningen. För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi dig flexibilitet och frihet under ansvar där du får utrymme för din kreativitet.

Vi på Munters värdesätter välmående och trivseln hos alla våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Ansvarsområden

Avdelningen består av sju medarbetare som ansvarar för att hantera specialorder. I din roll kommer du att göra mekanikkonstruktioner för special- aggregat/system samt manualer för dessa. Detta innebär regelbunden kommunikation med interna samt externa kunder på både engelska och svenska.

Vidare arbetar du i nära samarbete med elkonstruktörer och orderberedare i egna gruppen och produktionspersonalen i fabriken. Övriga funktioner såsom R&D, inköp, och sälj är också viktiga kontaktytor. Arbetet i gruppen präglas av frihet, samarbete och en chef som vill ge stort eget ansvar till medlemmarna i gruppen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort kundorienterat och serviceinriktat sinne. För att lyckas som mekanikkonstruktör är du van vid att arbeta strukturerat, har en god kommunikationsförmåga och trivs med att flera både interna och externa kommunikationsytor. I din roll kommer du att behöva vara ansvarstagande och noggrann samt ha ett stort intresse och gott öga för detaljer och resultat.

Din kompetens är viktig för oss. Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet från tillverkande industri och gärna med liknande arbetsuppgifter. Du har en 3-årig gymnasieutbildning men har du en eftergymnasial utbildning inom konstruktion/teknik eller likvärdigt ser vi det som väldigt meriterande. Arbetet kräver god konstruktions-/CAD-förmåga samt goda kunskaper i Solidworks. Då den huvudsakliga kundkontakten sker på engelska, har vi som krav att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Erfarenhet av IFS eller något annat ERP system är också meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Sista dag för ansökan är 2020-10-11. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

I denna rekrytering samarbetar Munters med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Jonna Wenngren, 072 988 90 42, jonna.wenngren@randstad.se .

Om företaget

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 100 medarbetare. Munters Group AB (MTRS) är börsnoterade på Nasdaq.

Stockholm och omsätter drygt 7,1 miljarder SEK.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Tierp

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201305324 i din ansökan