Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanikkonstruktör till innovativt bolag!

Konfidentiell · Trollhättan · Ansök senast 24 feb. (26 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en Mekanikkonstruktör som har fastnat för design och konstruktion? Vill du arbeta i en miljö präglad av professionell såväl som personlig utveckling och arbeta med att utveckla tekniken för att möta framtidens krav? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en kommunikativ och engagerad mekanikkonstruktör. Kunden arbetar med att utveckla tekniker för att möta framtidens krav och arbetar mot olika industrier såsom flyg- eller fordonsindustrin. De vill nu utöka sitt team i Trollhättan och söker därför en mekanikkonstrukör. Kunden värdesätter din professionella såväl som din personliga utveckling och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser och utvecklingsmöjligheter internt.

Som mekanikkonstruktör kommer du att ingå i ett större team bestående av såväl juniora som erfarna konstruktörer. Tillsammans arbetar ni i projekt där ni designar och utvecklar olika produkter, detta i samarbete med andra avdelningar såsom beräkning, simulering eller produktion. Då kunden arbetar och erbjuder tjänster inom olika industrier erbjuds du arbete i olika projekt där du ges möjligheten att arbeta med det du finner mest intressant. I rollen som mekanikkonstruktör arbetar du främst med CAD-program som exempelvis Catia, Creo eller Unigraphics NX.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik eller likvärdigt område.
 • Har kunskaper i något CAD-program, exempelvis Catia eller Creo.
 • Besitter ett stort och genuint intresse för design, konstruktion och ny teknik.
 • Är flytande i svenska såväl i tal som i skrift då språket kommuniceras internt såväl som externt.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Har projekt inom relevant område som du kan visa upp.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, tycker om att arbeta projektbaserat och har ett analytiskt förhållningssätt. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från både vår och kundens sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Kontaktperson: Marta Laszewska
 • Lön: Fast månadslön
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Trollhättan

Dela jobbannonsen