Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanikkonstruktör / Konstruktör till QleanAir

Mekanikkonstruktör / Konstruktör till QleanAir

Bravura · Stockholm · Ansök senast 26 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av mekanikkonstruktion? Har du även en vilja att arbeta med hela processkedjan från idé till produkt? Som mekanikkonstruktör får du chansen att utvecklas tillsammans med QleanAir i deras tillväxtresa och ta stort ägandeskap i hela produktprocessen!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos QleanAir.

Om företagetI mer än 25 år har QleanAir Scandinavia utvecklat innovativa luftreningslösningar som främjar människors hälsa genom att kontrollera luftkvaliteten. Att rena inomhusluften innebär även betydligt bättre förutsättningar att skydda ett företags produkter och processer. QleanAir Scandinavia finns i hela världen och produktportföljen består av nyckelfärdiga renrum, ett sortiment av luftrenare samt branschstandarden inom skydd mot passiv rökning. Idag är de cirka 35 anställda i Sverige och totalt 100 i världen.

QleanAir arbetar med luftreningslösningar i tre affärsområden, Cabin Solutions, Facility Solutions och Room Solutions. Det innebär att de finns globalt och skräddarsyr sina produkter efter varje kund och ändamåls behov.

ArbetsuppgifterSom mekanikkonstruktör arbetar du tillsammans med utvecklingsteamet i hela produktprocessen. Mer ingående betyder det att du får vara med och ta ägandeskap från idé till produktion. Dina arbetsuppgifter innebär därmed konstruktion i 3D SolidWorks, verifiera och produktionssätta produkten. Du har en bred roll där du tillsammans med teamet, som innefattas av utvecklingschefen och konstruktionsansvarig, samarbetar med övriga avdelningar i varje projekt. Där ni tillsammans arbetar med att konstruera, testa och certifiera en skräddarsydd produkt till kund, som du sedan får vara med och lansera.

Arbetet innebär såväl nyutveckling och tillägg av nya funktioner i befintliga produkter. Du väljer tillsammans med teamet material och produktionsprocess efter ändamål. Produkterna och all verifiering/utvärdering sker genom egenhändigt byggda prototyper under hela processen. Detta innebär att du praktiskt bygger prototyper och att testar dessa.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör, inriktning Mekanik, meriterande om du har läst mekatronik
  • 3-5 års erfarenhet av en liknande roll, meriterande om du arbetat inom området luft tidigare
  • Erfarenhet av 3D-verktyg, starkt meriterande med SolidWorks
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, meriterande med kunskaper i tyska
För tjänsten som Mekanikkonstruktör är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi ser att du som söker trivs i en gruppdynamik med högt i tak, högt tempo och du har lätt för att samarbeta med andra. Därtill är du utåtgående som person och trivs med kommunikation med såväl företagets outsourcade partners som interna medarbetare inom den operationella verksamheten. Vi ser dessutom att du har en förmåga att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt och komma med nya idéer till arbetet. Slutligen arbetar du bred roll med möjlighet till att ta stort ansvar och ägandeskap i processer och för praktisk konstruktion av prototyper, vilket kräver att du är prestigelös som person.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekanikkonstruktör, mekanikingenjör, ingenjör, development, mechanical design, 3D, Solid Works, plastic moldning, QleanAir, produkt, produktutveckling, utveckling, prototyp, Stockholm, heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons