Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ett globalt tillväxtföretag söker erfaren mekanikkonstruktör!

Ett globalt tillväxtföretag söker erfaren mekanikkonstruktör!

Professionals Nord Rekrytering AB · Karlstad · Ansök senast 30 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en erfaren konstruktör inom mekanik som söker nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla och samtidigt vara en viktig länk i den globala koncernen? Jobbet är för dig som har dokumenterad erfarenhet av antingen arbete som mekanikkonstruktör eller liknande och som nu vill ta dig till nästa nivå!

Du erbjuds:
  • En flexibel arbetsplats där du tillsammans med kollegor kan styra över ditt arbete och din utveckling
  • Möjlighet att få arbeta hos ett företag med personlig anda
  • En vardag i tätt samarbete med erfarna kollegor som besitter hög kompetens
Arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör hos vårt kundföretag arbetar du med konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella projekt. Här sker arbetet i spännande projekt och du ansvarar för arbetsuppgifter som;
  • Konceptutveckling
  • Förstudier
  • Tekniskt offertunderlag
  • System- och detaljkonstruktion
Arbetet kommer även innebära att ha kontakt med leverantörer samt att arbeta med färdig produkt. Då vårt kundföretag är ett internationellt välkänt konsultföretag sker arbetet sker både nationellt och internationellt och resor är en naturlig del av tjänsten. Språkmässigt ser vi att du hanterar både svenska och engelska på en professionell nivå.

Den här rollen är utmärkt för dig som önskar en aktiv roll för din egna kompetensutveckling samtidigt som du vill bidra till din egna utveckling. Du väntas både bidra till, och ta del av gruppens samlade kompetens samt delta aktivt i gruppens utvecklingsarbete för nya idéer.

Dina kollegor består av andra ingenjörskollegor inom områdena automation, styrsystem och elkonstruktion och mentorskap är en naturlig del av introduktionen. Vårt kundföretag som finns i Stockholm och Karlstad befinner sig i stor tillväxtresa så ta chansen och kliv på en fantastisk resa för din framtida karriär!

Vi söker dig som:
För att trivas i den här rollen ser vi att du har en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande. Även längre dokumenterad erfarenhet i rollen som mekanikkonstruktör eller från processindustrin eller motsvarande. Framförallt tror vi att du är en person som är motiverad, resultatfokuserad och har en proaktiv attityd. Du klarar av att jobba självständigt såväl som i grupp.

Särskilt önskvärt är det om du:
  • Har erfarenhet från pappers- eller massaindustrin
  • Besitter kompetens inom tryckkärls- eller maskindirektivet
  • Har erfarenhet av Solidworks, Inventor eller liknande
START: Snarast, enligt ö.k
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Rebecka Permestam

rebecka.permestam@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons