Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker/Servicetekniker/Montageledare

Mekaniker/Servicetekniker/Montageledare

Core Link AB · Falkenberg · Ansök senast 28 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi erbjuder

Som anställd på Core Link kommer du tillsammans med dina kollegor bidra till att utveckla företaget framåt genom kvalitativt arbete öka kvaliteten och säkerheten hos våra produkter och tjänster, så att vi uppfyller våra höga krav och kunders önskemål.

Att vara anställd på Core Link innebär därför ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar jobbar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och med ett ständigt nytänkande. Som anställd får du ta del av en stor gemenskap. Core Link erbjuder sina anställda kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, friskvårdbidrag och bra företagshälsovård samt personalaktiviteter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ytterligare en skicklig mekaniker/servicetekniker/montageledare. Arbetet består av kundmontage och service hos Core Links kunder över hela världen samt tillverka och montera maskiner efter ritning när ni arbetar på hemmaplan. I tjänsten förekommer både planerade och oplanerade resdagar under året vilket betyder att man kan åka på kort varsel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och har en god teknisk bakgrund, behärskar ritningsläsning och det är meriterande om du har kunskap om pneumatik och el. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Eftersom du oftast har din arbetsplats ute hos kunder måste du vara skicklig på det du gör, flexibel och självgående. Du skall ha en välutvecklad social förmåga och kunna etablera goda relationer. Det är till din fördel om du har erfarenhet från olika arbetsområden och är duktig på att arbeta med praktiska arbetsuppgifter, gillar att skruva och trivs med ett högt arbetstempo. I arbetet ingår resor till Core Links kunder så det kräver att du är språkkunnig i engelska. samt innehar B-körkort.

Lön och anställningsvillkor

Enligt överenskommelse och avtal.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan skickas till d.waldestal@corelink.se.

Eventuella frågor besvaras av Dennis Waldestål, tel 0346-568 07.

Startdatum

Enligt överenskommelse.

Varaktighet och arbetstid

Tillsvidare 100%

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Core Link AB

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Dennis Waldestål

0346-568 07

Dela jobbannonsen

Anmäl annons