Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker/servicetekniker inom entreprenad & lantbruk

Mekaniker/servicetekniker inom entreprenad & lantbruk

Norrmaskiner AB · Umeå · Ansök senast 2 juli (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du intresserad av att bidra till Norrlands entreprenad- och lantbruksutveckling? Har du erfarenhet av att skruva i tunga maskiner samt trivs i en miljö fylld med högteknologiska maskiner och produkter? Norrmaskiner söker nu en tekniker till deras anläggning i Umeå! Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

Norrmaskiner är certificierad återförsäljare av John Deeres produkter i Sverige, vilka är kända för bland annat sina högteknologiska maskiner och dess goda kvalité. På verkstadsavdelningen i Umeå blir du en del av ett tight och sammansvetsat team som i dagsläget består av tre andra mekaniker samt en verkmästare.

I rollen som mekaniker på Norrmaskiner arbetar du med service, felsökning och montering av traktorer, lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och grönytemaskiner på deras verkstad i Umeå och ute på fältet. Du kommer att arbeta främst med John Deere maskiner och redskap, vilka är marknadsledande inom lantbruksmaskiner både i Västerbotten & Sverige. I början av din anställning kommer du att få en bra introduktion med utbildning i produkterna. Dina kunder är både företag och privatpersoner.

I arbetet ingår bland annat:
  • Service, felsökning och reparationer
  • Kontakt med kunder
I arbetet förekommer det även reparationer ute i fält, där majoriteten är resor över dagen.

Vi söker dig som:

Har B-kort och erfarenhet av att skruva i tunga maskiner.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av branschen, men det är inget krav för tjänsten.

Som person är du tekniskt intresserad och driven. Du är självgående och hittar egna lösningar på problem. Vidare är du serviceinriktad och kommunikativ då arbetet innefattar samverkan med både kollegor och kunder.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrmaskiner AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Claes Tidebro

claes.t@norrmaskiner.se072-0504878

Dela jobbannonsen