Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker/Kyrkogårdsarbetare sökes till Ljungby kyrkogårdsförvaltning

Mekaniker/Kyrkogårdsarbetare sökes till Ljungby kyrkogårdsförvaltning

Skogskyrkogården · Ljungby · Ansök senast 18 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM OSS

Ljungby pastorat omfattar åtta församlingar från Lidhult och Vrå i väster till Ljungby i öster med cirka 20.000 invånare. Pastoratet har ca 50 medarbetare som jobbar med allt från gudstjänster, undervisning och socialt arbete till kyrkogårdsskötsel.

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för gravadministration samt drift och underhåll av kyrkogårdarna: Ljungby gamla, Skogskyrkogården, Angelstad, Annerstad, Annerstad gamla, Torpa, Lidhult, Lidhults gamla, Odensjö och Vrå. I förvaltningen ingår även Begravningsmuseet som återberättar om seder kring begravningar under 1800- och 1900-talen.


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av service och underhåll av vår maskinpark i vår fina verkstad samt skötsel av våra kyrkogårdar. Kyrkogårdsskötseln innebär att delta i kyrkogårdarnas grönyteskötsel och begravningsverksamhet t ex gravgrävning och gravvård. Även andra arbetsuppgifter som inre vaktmästartjänst kan förekomma. Tjänstgöringsplats är Ljungby pastorat.


KVALIFIKATIONER OCH MERITER

Vi söker dig som har aktuell utbildning på minst gymnasial nivå, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du bör ha BC-körkort och gärna YKB samt tillgång till egen bil. Du ska kunna arbeta ute och ha god fysik då arbetet ibland är tungt och kräver uthållighet. För tjänsten är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, kostnadsmedveten och noggrann.


Vi ser det positivt om du har vana att hantera en maskinpark som används vid kyrkogårdsskötsel, samt erfarenhet av service och underhåll av denna. Det är även meriterande om du har något/några av följande:


· YKB

· Motorsågskörkort

· Grönt kort eller annat kunskapsbevis i beskärning

· Förarbevis hjullastare/grävmaskin


EGENSKAPER HOS DIG

Som person är du serviceinriktad, har väldigt god samarbetsförmåga, är initiativtagande, självgående och social. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.


OM TJÄNSTEN

100 % tillsvidareanställning. Provanställning kan förekomma. Lön efter överenskommelse, kollektivavtal är Svenska kyrkans avtal 17.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skogskyrkogården

Placering

Ljungby

Kontaktperson

Ljungby Pastorat

Dela jobbannonsen

Anmäl annons