Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker

Malte Månson Verkstäder AB · Karlstad

·

Ansök senast 31 mars (24 dagar kvar)

Malte Månson Verkstäder AB söker nu nästa viktiga medarbetare!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, det är ett stort plus för oss om du har arbetat som mekaniker av tunga fordon tidigare, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära! Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är
  • Utbildning inom fordon/teknik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kompetens inom elfelsökning, och diagnostisering
  • Gärna erfarenhet av flera märken
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE och D är meriterande
Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Karlstad, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Tjänsten är heltid, och arbetstiderna kan variera mellan dag- och kvällsskift. Vi erbjuder fast månadslön, och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Verkstadschef Fredrik Karlsson 054-55 57 68, fredrik.karlsson@maltemanson.com

Sista ansökningsdag är 2021-03-31, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malte Månson Verkstäder AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

054-55 57 68