Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker

Bilteknik i Birsta AB · Sundsvall · Ansök senast 27 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi mekaniker till våran Mekonomen anläggning i Sundsvall Birsta.

Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. Som mekaniker kommer du ingå i ett team med flera kompetenta medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att utföras i verkstaden där du arbetar med service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning i grunden och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du trivs med att jobba självständigt och vill bli en del av vårt team. Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning vid behov. Vi tillämpar individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder ett roligt och fartfyllt arbete i ett roligt företag. Du kommer att ingå i ett glatt och kunnigt team av kollegor.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag.
I denna rekrytering tar vi hjälp av ett externt företag i urvalsprocessen.

Skicka din ansökan till
hans@forceconsulting.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilteknik i Birsta AB

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons