Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker

Malmberget · · Ansök senast 28 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Arbetsgruppen består av beredare, mekaniker, smörjare och en maskininspektör.


Nu söker vi en mekaniker till gruppen.


Som mekaniker kommer du att arbeta med reparation och förebyggande underhåll av maskinutrustningar i Anriktningsverket Malmberget. Även nymontage kan förekomma om än i begränsad omfattning. I arbetet ingår även registrering av arbetsorder och felanmälan etc. i datorsystemet Movex.


Arbetet innebär skiftgång (Fm, Fm med helg, ledigvecka).

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med inriktning industrimekaniker kombinerad med erfarenhet från arbetsområdet. Arbetet förutsätter att du är ansvarstagande, nytänkande och vill bidra till arbetsplatsens och LKABs utveckling. Du ser möjligheter i ditt arbete och vill vara med att planera framtidens effektiva underhåll. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.


Datorvana är meriterande samt erfarenhet av malmförädlingsprocessen.


Befattningen kräver även körkort klass B.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Då arbete med härdplaster förekommer så krävs en godkänd hälsoundersökning med avseende på arbete med allergiframkallande produkter.


Vid frågor om tjänsten, kontakta Produktionschef Malin Rova tel. 0970-79168

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmberget

Kontaktperson

Luossavaara-Kiirunavaara AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons