Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker till STS

STS · Luleå · Ansök senast 26 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som Mekaniker tillhör du STS verksamhet i Luleå. Du ingår i ett verkstadslag som tillsammans utför underhåll och reparationer av lastbilar, MAN och DAF. I tjänsten kommer du att genomföra fordonsspecifika utbildningar för att bli certifierad mekaniker mot MAN och DAF.

Tjänsten som Lastbilsmekaniker är en tillsvidareanställning med löpande tillsättning, vänta inte med din ansökan.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieexamen gärna med fordons eller teknisk inriktning. Vi ser att du har några års erfarenhet av mekaniskt arbete, gärna underhåll av tunga fordon. Vi söker dig som älskar att skruva i maskiner och är teknikintresserad. Du är självgående i ditt arbete och bidrar till en god arbetsmiljö i gruppen. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service med kunden i fokus och som kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team.

Erfarenhet av felsökning och reparation av lastbilar är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om STS Sydhamnens Trailer Service AB
STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Filip Johansson via Adecco 073 - 684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lastbilsmekaniker, mekaniker, underhåll, Luleå, STS, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STS

Placering

Luleå

Kontaktperson

Filip Johansson

073-684 70 01

Dela jobbannonsen

Anmäl annons