Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker till Stål- och Götverket

Uddeholms AB · Hagfors · Ansök senast 23 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Våra enheter Stålverket och Götverket har varsin verkstad där vi efter behov hjälps åt med svets- och reparationsunderhåll av diverse maskiner som används i deras produktion.

Dina uppgifter

Hos oss kommer du bland annat arbeta med att utföra olika typer av underhåll, reparationer, förebyggande och förbättrande underhåll. Arbetet är varierat och du arbetar både självständigt och ihop med kollegor. En del av underhållsarbetet är att utveckla och identifiera problemområden.

Arbetet är förlagt på dagtid.

Din profil

Vi söker dig med en gymnasieexamen från exempelvis någon form av industriprogram. Din kunskap kan du också ha fått genom tidigare tjänster inom likande yrken. Du ska känna dig bekväm med både skruva och svetsa. Erfarenhet av att använda SAP och kunskap om hydraulik och ritningsläsning är meriterande. Du är flexibel som person och kan snabbt växla mellan olika typer av arbetsuppgifter. Din kreativitet får vi båda nytta av genom att du hittar nya och bättre arbetssätt som hjälper oss att effektivisera vårt arbete.

Mer information och ansökan

Närmare upplysningar om tjänsterna lämnas av Lars Westlund, 0563-17879, alternativt via lars.westlund@uddeholm.com. Sista ansökningsdag är 2023-04-23 men urval sker löpande så sök så snart du har möjlighet. Vi tar inte emot några ansökningar via mail med hänsyn till GDPR.

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Uddeholms AB

Placering

Hagfors

Dela jobbannonsen

Anmäl annons