Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker till Ramirent i Umeå

Ramirent AB · Umeå · Ansök senast 22 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Ramirent är en ledande leverantör inom maskinuthyrningsbranschen, här kombinerar vi de bästa maskinerna med service och kunskap. Till Umeå söker vi nu dig som är tekniskt intresserad och trivs med ett fysiskt arbete.

Att vara Mekaniker på Ramirent
Vi söker nu dig som ser till med resten av gänget på verkstaden att vi har ordning och reda bland våra liftar/hissar/byggmaskiner/anläggningsmaskiner på kundcentret. Här kommer du att arbeta med att reparera och färdigställa liftar/hissar/byggmaskiner/anläggningsmaskiner i vår verkstad, ditt huvudsakliga ansvar är att Ramirents maskiner repareras enligt maskintekniska regler. Hos oss kommer du att ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull.

Du kommer att:
  • Arbeta med funktionskontroll av maskiner som återkommer från kund
  • Genomföra service och reparationer inne på verkstaden
  • Serva och reparera våra produkter ute på fältet
  • Iordningställande av maskiner för uthyrning
  • Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du genomfört mekanikerutbildning eller annan liknande teknisk utbildning är detta meriterande.
  • Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med reparation av liftar/hissar och anläggningsmaskiner.
  • Grundläggande datorvana och B-körkort
  • Har du liftutbildning, truckkort och/eller BE-körkort är det ett plus i kanten
  • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
  • Då det förekommer montage utomhus och på hög höjd, förväntas du ha en god fysik.
Eftersom rollen innebär en hel del kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, ute på fältet är du Ramirents ansikte utåt. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 22 maj. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Daniel Nilsson, telefon 090 16 81 57.

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramirent AB

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons