Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker /Fordonstekniker

Mechanum Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 27 aug. (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Gillar du nya utmaningar, är självgående och vill bygga något spännande tillsammans med oss så kan du vara den person vi söker!

För första gången någonsin söker vi nu medarbetare till Stockholm! Vi kommer bli auktoriserad verkstadspartner för ett nytt kinesiskt elbilsmärke i premiumsegmentet med mycket stora ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet. För rätt person kommer detta vara en möjlighet som sällan dyker upp.

Vi söker dig som vill vara med att bygga något spännande tillsammans med oss. Du gillar utmaningar och att göra det lilla extra för att lösa dem. Vi söker dig som vill vara med från början på denna resa, som vill vara med och sätta rutiner och arbetssätt för att leverera service i världsklass.

Tjänsten

Du kommer arbeta i ett litet team av självgående tekniker. Du kommer få utbildning för att utvidga dina expertkunskaper till att även bli expert på detta bilmärke.

Saknar du utbildning inom högvolt? Inga problem! Vi på Mechanum utbildar dig för att bli högvoltstekniker och specialist för det specifika märket!

Som tekniker kommer du arbeta med att utföra service, reparationer och underhållsarbeten. Du kommer även arbeta i systemen för att skapa arbetsordrar, planera och fakturera. Du kommer med andra ord få ett helhetsansvar för att skapa branschens nöjdaste kunder.

Du kommer att ha uppbackning från vår verksamhet i Göteborg och Malmö och stora möjligheter till utveckling inom bolaget.

Krav
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i skrift
  • Fordonsteknisk utbildning och minst tre års erfarenhet som tekniker/mekaniker
Meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta som personlig servicetekniker
Övrigt

Start: 2022-09-01

Lön och villkor: Enligt överenskommelse

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag så kontaktar vi dig för vidare dialog!

Om Mechanum

Mechanum startade 2008 i Göteborg och finns nu representerade med 6 anläggningar i Göteborg och Malmö. Mechanum är en auktoriserad verkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz som vill förändra synen på vår bransch genom att erbjuda allt kunderna behöver för sina bilar till en kvalitets- och servicenivå som de aldrig tidigare upplevt. Vi har tre affärsområden – Service, Skada och Grossist och har årligen över 55 000 besök i våra verkstäder med en omsättning som närmar sig 500 miljoner.

Kontaktperson
Anders Dahlén
Försäljningschef
031-340 01 13
anders.dahlen@mechanum.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mechanum Sverige AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen