Mekaniker till dammen/Enemossen i Zinkgruvan

ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG · Askersund

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining, som är en expanderande internationell koncern med totalt 4 500 medarbetare. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro.

Vår affärsidé är att vara ett av de mest ansvarstagande och resurseffektiva företagen i branschen. Vi bryter och anrikar zink, bly, koppar och silver. Vår primära produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. 2017 firade vi 160 år av kontinuerlig verksamhet!

Zinkgruvan Mining AB söker nu en Mekaniker till Enemossens sand-och klarningsmagasin som tillhör anrikningsverket i Zinkgruvan.

Om jobbet

Du kommer som mekaniker att arbeta i ett arbetslag med två mekaniker, en provtagare, en deponeringsingenjör, och en arbetsledare vid sand och klarningsmagasinet Enemossen, tjänsten är förlagd till dagtid men planeras framöver att övergå till skift om 7 dagar jobb/7 dagar arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i tjänsten är:

· Översyn och drift av deponeringsutrustning

· Nytillverkning och montage av dammutrustning

· Förebyggande underhåll och kontroller enl. rutiner

· Tillsyn/underhåll av dammanläggningen

· Tillsyn och underhåll av godspumpar, vattenpumpar, och transportörer

Zinkgruvan Mining erbjuder ett intressant arbete i en expansiv bransch med goda möjligheter att utvecklas yrkesmässigt och personligt. Zinkgruvan Mining satsar på sina medarbetare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och bra förmåner.

Vi söker

Vi söker en mekaniker som är arbetsam, flexibel, självgående och med ett högt säkerhetstänk som arbetar säkert i alla situationer! Mekanikern vi söker gillar också att vistas utomhus då arbetet innebär utomhusarbete året om.

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG

Placering

Askersund

Kontaktperson

Zinkgruvan Mining AB