Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker-sommarunderhåll på uppdrag av Clockwork

Mekaniker-sommarunderhåll på uppdrag av Clockwork

Clockwork Bemanning & Rekrytering · Ludvika · Ansök senast 11 juli

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbeta innefattar reparation och underhåll under sommaren 2021 inom valsverk och tung industri i södra Dalarna, Gästrikland och norra Västmanland.
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av mekanisk reparation och underhållsarbete. Med fördel har du en bakgrund inom industrin. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet.

B-körkort är ett krav
Travers och Truckkort är meriterande

Din profil

Vi tror att du som söker är en målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta. Säkerheten hos kunden är mycket viktig och det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är säkerhetsmedveten och noggrann. Som person söker vi dig som har intresse av tekniska lösningar med ett eget intresse för fortsatt personlig utveckling. Du är med fördel ordningsam, flexibel och serviceinriktad i en roll som kräver ett nära samarbete med kollegor på Clockwork och hos kunden.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Är vi den du söker? Välkommen med din ansökan redan idag!
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Jan Henriksson, jan.henriksson@clwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Bemanning & Rekrytering

Placering

Ludvika

Dela jobbannonsen

Anmäl annons