Mekaniker sökes till Scanias största privata återförsäljare

Arver Lastbilar AB · Karlskoga

·

Ansök senast 26 dec. (32 dagar kvar)

Vi söker en duktig lastbilsmekaniker som passar in i vårt team

I din roll som mekaniker är du en av våra viktigaste resurser. Du kommer att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon och tillhörande påbyggnationer. Du kommer att göra allt från att byta bromsbelägg till att utföra el- och hydraulikjobb. Ingen dag är den andra lik, men det är ju det roliga!

Vem är du?

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Kanske har du ingen formell utbildning, men du har istället lärt dig genom praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon, lätta transportbilar, fordonshydraulik eller skadereparationer.

Som person är du noggrann och serviceinriktad. Du trivs i högt tempo och är flexibel och självgående – men inte så självgående att du inte kan samarbeta med dina kollegor.

Du tycker att det är spännande att lära dig nya saker. Med tanke på hur snabbt tekniken går och både tillverkare och kunder ställer om till andra sorters fordon än de gamla fossilerna – förlåt, vi menar förstås fordonen med fossila drivmedel – så står vi alla inför nya utmaningar. På tal om utbildning, så kommer du att få en personlig utbildningsplan, bra va?

Du behöver ha god datorvana, eftersom många arbetsmoment kräver att man kopplar upp sin dator (japp, alla mekaniker har en bärbar dator var!) mot fordonen med till exempel SDP3 och Multi. B-körkort är ett krav och C- och D-körkort är meriterande.

Vad får du?
Du får fast månadslön med ett attraktivt bonussystem. Vi har redan nämnt personlig utbildningsplan och en personlig dator. Du får också ett helt gäng duktiga och roliga(?) kollegor och du får jobba med högteknologiska fordon i en spännande bransch där det händer mycket just nu.

Övrigt om tjänsterna

Heltid med tillträde omgående. Arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar ingår. Vår verkstad ligger på Värmlandsvägen 88.

Frågor

Mikael Larsson, platschef Örebro
tel: 019-20 92 93
e-post: mikael.larsson@arver.se

Ansökan
Ansökan skickas till: ansokan@arver.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arver Lastbilar AB

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

019-209280