Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonsmekaniker till nattskift i söderort

Fordonsmekaniker till nattskift i söderort

Clockwork Bemanning & Rekrytering · Stockholm · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter mekaniker på nattid till kund i Södra Stockholm. I tjänsten kommer du huvudsakligen ansvara för service och felsökningar på företagets bussar. Du kommer ha nära samarbete med övrig personal teamet och arbeta i nya och fräscha lokaler. Som mekaniker arbetar du med höga krav på kvalitet då du löpande utför reparationer och underhåll av bussar som ska ut i drift.

Din profil

För att trivas i tjänsten tror vi du har en fordonsteknisk utbildning och ett stort intresse för motorfordon. Tjänsten kräver B-körkort och goda kunskaper i svenska. Tidigare erfarenhet av arbete med bussar samt i verkstadsmiljö är högst meriterande.

Vi söker dig som tycker det är självklart att ta ansvar och bidra till företagets utveckling genom att ständigt söka förbättringsmöjligheter i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du är lyhörd och ser service som en självklarhet. För att trivas på arbetsplatsen är du organiserad och värderar säkerhet och kvalitet högt i din arbetsvardag.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Asplund på julia.asplund@clwork.se Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Bemanning & Rekrytering

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Julia Asplund

julia.asplund@clwork.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons