Mekaniker mobila maskiner

SVAPPAVAARA · Gällivare

·

Ansök senast 29 nov. (4 dagar kvar)

Om företaget:

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår även malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.


Om tjänsten:

Vill du vara med och bygga upp framtidens underhåll på mobila maskiner? Då kan du vara den vi söker.

Engagemang och nytänkande är viktigt för oss, vi strävar efter ständig utveckling på medarbetare och verksamheten för att möta framtiden i en spännande miljö.


Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenheter att arbeta med underhåll på borriggar av modell Epiroc SmartROC D65. Då vi bygger nytt är detta en unik möjlighet att påverka och sätta prägel på hela arbetsplatsen för att tillsammans bygga upp ett underhåll i toppklass.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är förebyggande underhåll och löpande underhåll enligt framtagen serviceplan, avhjälpande underhåll ute i dagbrottet, tillståndskontroller och förbättringsarbeten. Syftet är att lösa uppkomna problem och planera framtida underhållsinsatser.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som är driven med en positiv attityd och ett ordningsamt arbetssätt. Du gillar utmaningar och vill ta egna initiativ och är van att jobba självständigt. Till ditt stöd kommer du ha 2st underhållsledare.

Du har slutbetyg från gymnasiet gärna inom fordon/verkstadsteknik. Meriterande är att du har tidigare erfarenheter inom hydraulik och elektronik.

Körkort klass B är ett krav

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.


Vi erbjuder:

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.


Övrig information:

Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kan ske löpande vilket innebär att du kan komma att bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.


Skiftarbete K2. stationeringsort Svappavaara


För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Tobias Henriksson, telefonnummer 0980-53129.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SVAPPAVAARA

Placering

Gällivare

Kontaktperson

Luossavaara-Kiirunavaara AB