Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker LKAB

SVAPPAVAARA · Gällivare · Ansök senast 21 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.


Om tjänsten

Vi söker nu en driven mekaniker till vårt underhållsteam på kvalitetsservice i Svappavaara.


Som mekaniker inom kvalitetsservice arbetar Du huvudsakligen med reparation och underhåll av provanläggningar och laboratorieutrustning. Samt tillsyn/inspektion och förbättringsarbeten.


Du kommer även att registrera arbetsordrar, felanmälan etc. i Movexsystemet.


Andra arbetsuppgifter utöver vad som nämns ovan kan förekomma.


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, helst industriprogrammet eller liknande samt svetsutbildning. Anläggningskännedom är meriterande.


Du bör vara en självgående problemlösare som är öppen för nya idéer. Du ser möjligheter med ditt arbete och vill vara med och lösa uppkomna underhållsproblem samt planera för framtida underhållsinsatser. Du trivs också att arbeta såväl ensam som i grupp.


Då arbete med härdplaster förekommer så krävs en godkänd hälsoundersökning med avseende på arbete med allergiframkallande produkter.


B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.


Övrig information

Dagtid med flextid. Vid frågor kontakta produktionschef Ulf Öderyd 0970-75212.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SVAPPAVAARA

Placering

Gällivare

Kontaktperson

Luossavaara-Kiirunavaara AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons