Mekaniker Entreprenad till Alsike Maskin AB

Alsike Maskin AB · Knivsta

·

Ansök senast 19 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Alsike Maskinär en fullserviceanläggning inom entreprenad/bilbranschen. Vi saluför märken såsom Kubota, Kobelco, Fiat, Dodge, Stiga, Stihl, Canycom mm. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad entreprenadmekaniker. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet serva och reparera entreprenadmaskiner i vår egen verkstad och även ute på plats hos våra kunder.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som mekaniker i liknande företag eller har ett arbete med liknande typer av uppgifter. Du har goda kunskaper och erfarenhet av en stor del olika märken/produkter inom branschen och har lätt för att se lösningar på problem.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om entreprenadmaskiner och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Johan Jansson johan.jansson@alsikemaskin.se 070-587 01 98

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alsike Maskin AB

Placering

Knivsta