Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanik- och röringenjör till Perstorp Stenungsund

Mekanik- och röringenjör till Perstorp Stenungsund

Perstorp AB · Stenungsund · Ansök senast 23 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du driva arbetet med rör- och mekanikkonstruktion i rollen som ingenjör hos Perstorp AB i Stenungsund?

Motiveras du av utveckling och vill bidra till hållbarhet och ett fossilfritt samhälle? Vill du arbeta med konstruktion hos ett företag med tydligt hållbarhetsfokus? Som rör- och mekanikingenjör hos Perstorp AB i Stenungsund har du en central roll i våra förbättringsaktiviteter, tekniska nätverk och investeringsprojekt. Hos Perstorp har du möjlighet att växa i din roll och ansvara för mer komplexa uppgifter inom mekanik- och rörkonstruktion, till exempel i en samordnande roll som lead engineer.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

På Perstorp AB får du möjlighet att arbeta i en varierande roll med möjligheter till utveckling. Du blir en del av Perstorps globala projektorganisation och en viktig del i Perstorps strategiska inriktning och resa framåt. Vi befinner oss i en spännande tid med många viktiga projekt där hållbarhet är i fokus. För rätt person finns även möjligheter att jobba mot den internationella marknaden.

Dina arbetsuppgifter
  • Driva konstruktionsarbetet inom din disciplin i enlighet med vår projektmodell och säkerställa att designen följer gällande föreskrifter, lagar och standarder.
  • Koordinera arbetet inom mekanik- och rördisciplinen i projekten mot övriga discipliner och ansvara för att ta fram konstruktionsunderlag i enlighet med vår projektmodell.
  • På ett föredömligt sätt följa men även förmedla Perstorps principer inom hälsa och säkerhet till andra resurser inom eller utanför organisationen.
  • Leverera kostnadskalkyler samt tid- och resursplaner för de olika projektfaserna.
  • Planera tids- och resursåtgång samt i vissa fall leda montageaktiviteter eller förse montageorganisation med konstruktionsunderlag.
  • Arbeta med förbättringar av de processer och underlag som används i vårt projektarbete.
  • Utföra sitebesök för att bekanta sig med specifika delar av projekten, samordna med produktion och knyta kontakter för att snabba upp kommunikationsprocessen i projektarbetet.
  • Supportera inköpsavdelningen vid upphandling med tekniskt underlag och agera tekniskt sakkunnig vid utvärdering av anbud/offert.
Värt att veta

Som mekanik- och röringenjör ingår du i ett team om 18 personer bestående av både anställda och konsulter. Du rapporterar till chef för rör och mekanik samt till projektledaren för de projekt du arbetar i.

Tjänsten är placerad i Stenungsund och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet. Möjlighet till hemarbete finns.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet inom rörkonstruktion och/eller mekanikkonstruktion.
  • Universitets- eller högskoleexamen med relevant inriktning eller motsvarande kunskaper.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då vi kommunicerar muntligt och skriftligt med både interna och externa partners.
För att trivas i rollen ser vi gärna att du:
  • Arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt med hänsyn till alla aspekter i arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande.
  • Har god förmåga att kommunicera och interagera med personer både inom och utanför organisationen.
  • Har ett process- och kundorienterat arbetssätt med förmåga att snabbt hantera problem och incidenter, och samarbeta med andra för att få de resurser som krävs.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perstorp AB

Placering

Stenungsund

Kontaktperson

Rebecca Andersson

rebecca.andersson@tng.se070-486 55 77

Dela jobbannonsen

Anmäl annons