Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanik-konstruktör med högt EQ

EQ Engineering AB · Västerås · Ansök senast 28 feb. (89 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Mek_21/22 i din ansökan

Du kommer att arbeta som konsult med mekanisk konstruktion. Primärt på plats hos våra kunder i Mälardalsområdet (90% i Västerås). För att arbeta hos oss, och för att vara lämplig för våra genomsnittsuppdrag bör du ha en civil-, eller högskoleexamen kompletterat med minst 2 års erfarenhet av konstruktionsarbete. Kunskap ifrån ett eller flera förkommande CAD-program. Exempelvis ”NX”, ”Solid Works”, samt vana att arbeta med PDM-system. Alternativt kan du ha en eftergymnasial utbildning (YH/KY) uppvägt av 2-3 års praktisk erfarenhet, förutsatt att du matchar övriga kriterier.

Följande erfarenheter uppskattas särskilt:

- anläggningskonstruktion

- mekatronik

- produktutveckling

- elförståelse

VEM SKALL SÖKA?

Vi söker dig som matchar ovan uttryckta kriterier och i tillägg uppfattar dig själv som ett socialt tillskott i olika gruppsammanhang. Du bör vara ödmjuk, gärna humoristisk. Och då livet som konsult innebär kundintervjuer med ojämna mellanrum så bör du inte ha svårt att förmedla och beskriva din tekniska kompetens och personliga kvaliteter.

Företaget:

EQ Engineering är företaget för dig som önskar tillhöra ett professionellt, mindre och glatt team, där DU och DIN prestation verkligen syns och gör skillnad. Hos EQ kan din yrkesbana kan ta oväntade vägar beroende av ditt intresse, engagemang och dina personliga kvaliteter.

Då EQ:s ambition är att vara din sista arbetsgivare så ställer EQ lika höga krav på din sociala förmåga som på din tekniska kompetens. Hos oss erbjuds du 100% support och stöttning för såväl din tekniska/personliga utveckling som utveckling av ditt personliga varumärke. EQ erbjuder dig bl.a.

  • tillsvidareanställning (kollektivavtal)
  • synkroniserade förväntningar mellan utförare, kund och leverantör innan accept av uppdrag
  • konkurrenskraftig lön/förmåner (t.ex. naprapat och massör)
  • Individuell och allmän bonus (baserad på individuell prestation och företagets framgång)
  • frivilligt deltagande i privata aktiviteter som exempelvis "EQ Investment Club" där vi på ett lättsamt och kul sätt lär oss mer om aktiesparande.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EQ Engineering AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

EQ Engineering AB

Vid ansökan:Ange referens Mek_21/22 i din ansökan

Dela jobbannonsen