Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanik-designer till Sigma Connectivity – Linköping Design Center

Mekanik-designer till Sigma Connectivity – Linköping Design Center

Sigma Connectivity · Linköping · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobbeskrivning

Är du en ingenjör som gillar du att arbeta tillsammans, utvecklas inom nya områden och utforska nya tekniker? Då kommer du trivas hos oss!

Vårt Linköping Design Center öppnade hösten 2020 i Mjärdevi. Här jobbar våra mekanik-designers, elektronik-designers och mjukvaruutvecklare med konstruktion och programmering av uppkopplade produkter inom vitt skilda teknikområden. Våra uppdrag sträcker sig ofta från tidig konceptfas till färdig produkt. Som konsult hos oss kommer din främsta uppgift vara att hjälpa våra kunder lokalt, regionalt eller internationellt. Ditt uppdrag kan innebära att sitta på plats ute hos kund eller att tillsammans med kollegorna arbeta hemma på kontoret i något av våra projekt. Vi söker både juniora och mer erfarna ingenjörer och kan erbjuda en rad intressanta uppdrag hos allt från mindre startups till stora internationella företag.

Vi är inne i en intensiv fas och behöver bli fler mekanikkonstruktörer. Vill du jobba inom några av dessa områden? Då kan du vara vår nästa kollega!

Vi söker en mekanikkonstruktör med erfarenhet av att arbeta med plastkonstruktion och ha en god förståelse för materialval och produktionsprocesser. Du kommer att ansvara för att konstruera och utveckla mekaniska system och komponenter för våra kunders produkter, såväl som att samarbeta med andra ingenjörer inom Sigma Connectivity. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom området samt tidigare erfarenhet av att arbeta som mekanikkonstruktör. Du är en god problemlösare och har en förmåga att tänka kreativt och utanför boxen. Du är också noggrann och håller en hög kvalitet i ditt arbete

  • Kunskaper i 3D CAD-program som Siemens NX, CATIA V5/V6, AutoCAD, Creo, Inventor eller SolidWorks
  • Erfarenhet av att ta produkter till marknaden
  • Erfarenhet av att arbeta med plastkonstruktion för plastformsprutning av små och komplexa detaljer
  • Erfarenhet av materialval och produktionsprocesser

Baskunskaper

  • En relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola
  • Några års arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion
  • Ett stort intresse för teknik och viljan att ständigt utvecklas och lära dig nytt

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Det allra viktigaste är din vilja att utveckla såväl dig själv som andra, god samarbetsförmåga och att ta eget ansvar och initiativ.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss i Linköping kommer dina åsikter och tankar värderas högt. Vi är under uppbyggnad och vill att alla ska få vara delaktiga. Du kommer att jobba med teknik i framkant tillsammans med några av Sveriges bästa ingenjörer. Dina uppdrag anpassas i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande som möjligt och vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling. Vi har stor variation i våra uppdrag då de både sker hemma på kontoret och på plats ute hos kund. Det finns även goda möjligheter till internationella uppdrag. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, goda förmåner och extra semesterdagar. Vi har kollektivavtal.

Om oss

Sigma Connectivity är ett svenskt teknikhus med 700 ingenjörer i Europa och Nordamerika. Vårt huvudkontor i Lund har ett av Europas mest avancerade design-, test-, och verifieringslabb. Vi jobbar globalt med allt från startups till några av världens största företag. Våra kunder är verksamma inom IoT, industrial, consumer, automotive, aerospace, defense, cleantech och medtech. Några exempel på kunder är Spotify, Jabra, Sony, IKEA och flera FAANG-företag. För mer information om Sigma Connectivity se https://www.sigmaconnectivity.com/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sigma Connectivity

Placering

Linköping

Kontaktperson

Sigma Connectivity AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons