Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mediesäljare

Stampen Media · Kungsbacka

·

Ansök senast 19 maj (12 dagar kvar)

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med elva titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, engagerande nyheter, opinionsjournalistik, viktiga debatter och analyser av det som sker nära men också nationellt och i världen. Vårt löfte till alla dem som tar del av vårt innehåll oavsett om det är på papper, digitalt eller live på en scen är att jobba nära deras vardag med journalistik som är viktig för dem och deras samhälle.

Utöver tidningsverksamheten med titlar som Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning och TTELA omfattar Stampen Media utomhusreklambolaget Wallstreet Media och distributionsbolaget VTD. Totalt är vi drygt 1 500 medarbetare i koncernen.

Arbetsbeskrivning

Men en stor nyfikenhet kring marknadsföring inom såväl print som det digital medielandskapet kommer du vara en nyckelspelare på den lokala marknaden. Du kommer arbeta såväl med Kungsbacka-Posten som titel och hela Stampen Medias portfölj. Din uppgift blir att hjälpa rätt företag med rätt medielösning för bästa annonseffekt.Tjänsten innebär att du arbetar med både nya och befintliga kunder med eget budgetansvar. För att lyckas hos oss så är du nyfiken, lyhörd och orädd, gillar förändringar och har en positiv attityd. Du ser till att befintliga och potentiella nya kunder ser oss som ett självklart medieval och fördjupar relationer och utvecklar affären med våra annonsörer.Vi söker dig som är resultatorienterad med ett stort kundfokus och drivs av att nå utmanande mål och resultat. Du har en förmåga att skapa, utveckla och underhålla våra kunder som leder till affärer. Du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering till säljmöte, avslut och uppföljning. Du ingår i ett fokuserat och drivet säljgäng där teamet och försäljningen är framgångsfaktorn.

Kompetensprofil
  • Du stormtrivs i en säljande roll, är utåtriktad och har god kommunikativ förmåga med genuint intresse för marknadsföring.
  • Du bör vara van vid att hålla en hög aktivitet, vara självgående, ha en hög social kompetens samt behärska svenska i såväl tal som skrift.
  • Erfarenhet inom digital försäljning är meriterande.
  • Som person är du proaktiv och nyfiken.
  • Du har ett starkt engagemang och drivs av att göra goda affärer.
  • En riktigt passionerad lagspelare som vill ta ansvar.
  • Självklart är att du har B-körkort.
  • Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tjänsten är placerad i Kungsbacka.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor kontakt:
Försäljningschef: Fredrik Oredsson,031-86 84 04, fredrik.oredsson@stampen.com
Facklig representant unionen: Dimce Storm, dimce.storm@gp.se

Om Stampen Media
Med ett flertal lokala och regionala titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, debatt, opinionsbildning och analyser av det som är viktigt för våra läsare. Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner där tidningar, distribution och även Wallstreet Media ingår.

Sista ansökningsdag

2021-05-19

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stampen Media

Placering

Kungsbacka