Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medier Arfvidsson Blomgren söker Städare i T-centralen

Medier Arfvidsson Blomgren söker Städare i T-centralen

Medier Arfvidsson Blomgren · Stockholm · Ansök senast 23 apr. (50 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

I en snabbt föränderlig och digital värld, är det de små detaljerna som ofta gör den stora skillnaden. Ett rent och snyggt kontor kan göra underverk för produktiviteten och välbefinnandet hos medarbetarna. På Medier Arfvidsson Blomgren AB tror vi starkt på detta, och nu söker vi en städare som delar vår vision och vårt engagemang för kvalitet.

Företagsinformation:

Medier Arfvidsson Blomgren

Organisationsnummer: 559351-2725

Plats: Stockholm, strategiskt beläget nära T-centralen

Om tjänsten:

Som städare hos Medier Arfvidsson Blomgren AB 559351-2725 kommer du att vara en vital del av vårt team. Din roll handlar inte bara om att rengöra ytor, utan även om att bidra till en positiv atmosfär och kultur i våra kontor. Ditt dagliga arbete kommer att sträcka sig från grundläggande uppgifter som dammsugning och torkning till mer detaljerade uppgifter som rengöring av kök och toaletter, samt att säkerställa att alla gemensamma utrymmen är välkomnande och representerar vårt företags värderingar.

Meriterande:

  • Flerårig erfarenhet av städning, särskilt i en kontorsmiljö
  • En stark känsla av ansvar och noggrannhet i ditt arbete
  • God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra teammedlemmar
  • En proaktiv inställning, med en önskan att alltid förbättra och effektivisera städrutiner


Arbetstider:

Måndag till fredag, 8:00 - 16:00. För att se till att du är utvilad och redo för dagens uppgifter, erbjuder vi en timmes lunchpaus samt två kvartsraster under dagen.

Lön:

130 kr/timme

Om du känner att detta är rätt position för dig och du är redo att anta utmaningen att bidra till vårt företags framgång genom att upprätthålla en exemplarisk arbetsmiljö, ber vi dig skicka in ditt CV till jobb@medierarfvidssonblomgren.se. Vi på Medier Arfvidsson Blomgren är ivriga att höra från dig och välkomna dig till vår växande familj.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Medier Arfvidsson Blomgren

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Medier Svensson AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons