Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medicinsk vårdadministratör, Vårdcentralsjouren/VC digitala mottagning

Medicinsk vårdadministratör, Vårdcentralsjouren/VC digitala mottagning

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 3 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På vårdcentralsjouren i Örebro tar vi emot primärvårdens patienter utanför vårdcentralernas öppettider. Vårdcentralsjouren är bemannad med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska vårdadministratörer.

Mottagningen har öppet vardagkvällar kl 17-21 samt helgdagar kl 08-21. Vårdcentralernas digitala mottagning är Regionövergripande och har öppet vardagar kl 14-20.

Verksamheten är i ett utvecklingsskede och har nyligen startat tidsbokad provtagningsmottagning dagtid vardagar.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Medicinsk vårdadministratör, Vårdcentralsjouren/VC digitala mottagning

Arbetsuppgifter

I rollen som vårdadministratör erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar och stor möjlighet att själv utveckla din roll.  Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation, patientadministration, support till digitala mottagningens bemanning, receptions, kassa och faktureringsarbete.

I de båda verksamheterna arbetar vi i primärvårdens journalsystem NCS cross. Journaldokumentationen görs i samtliga vårdcentralers databaser. Arbetet som medicinsk sekreterare är mycket varierande och erbjuder nära samarbete med alla yrkesgrupper som finns hos oss, vilket skapar många utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter samt en god arbetsmiljö och patientsäker vård.

Under dagtid när verksamheterna inte har besökstid bistår sekretariatet vårdcentralerna inom upptagningsområdet med journaldokumentation och annan administrativ hantering. Receptions- och kassaarbete kvällar och helger där du är vårt ansikte utåt och ansvarar för patientens första intryck och möte med vår mottagning. Vårdcentralernas digitala mottagning hanterar tidbokning och digitala besök i systemet Visiba Care.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning/medicinsk vårdadministratörsutbildning. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Du är öppen för utveckling och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten samt att utvecklas i din yrkesroll. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid våra värdegrundsord som är engagemang, flexibilitet, kompetens och bemötande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www..regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons