Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medicinsk vårdadministratör Röntgenkliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Medicinsk vårdadministratör Röntgenkliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill ha ett mycket varierande arbete som medicinsk vårdadministratör på Röntgenkliniken, Universitetssjukhuset Örebro.

Röntgenkliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete inom röntgenverksamheten inom regionens tre sjukhus - Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Sekretariat finns på alla våra tre enheter och vi har ett nära samarbete, tillsammans är vi 20 medicinska vårdadministratörer, en assistent och en länsövergripande enhetschef. Denna tjänst är placerad på enheten på USÖ.

Verksamhetsområde röntgen och sjukhusfysik har ett nära samarbete inom röntgenverksamheten inom regionens tre sjukhus - Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Röntgen utför bilddiagnostik och intervention samt deltar i patientens utredning, behandling och screening. Vi utför cirka 195 000 undersökningar per år och utgör en viktig del inom den medicinska diagnostiken. Vi jobbar aktivt för att utveckla forskningen om området radiologi. Sjukhusfysik har verksamhet inom strålbehandling, röntgendiagnostik och nuklearmedicin och vi arbetar med strålskydd samt deltar aktivt i forskning som bedrivs vid Universitetssjukhuset Örebro.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Medicinsk vårdadministratör Röntgenkliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en grupp MVA som arbetar efter rullande schema med mycket omväxlande arbete. Våran styrka är att vi delar på alla arbetsuppgifter och därför lätt kan ställa upp för varandra vid sjukdom och ledighet.

Våra arbetsuppgifter består av telefonservice, bildhantering, tidboksarbete, receptionsarbete. En del medicinsk dokumentation förekommer i röntgens patientadministrativa system. Stort fokus ligger på service till andra avdelningar och sjukhus, vi jobbar mycket med bild och text och har stort kontaktnät i hela landet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du ska med godkända betyg genomgått medicinsk vårdadministratörsutbildning, läkarsekreterarutbildning eller medicinsk sekreterarutbildning. Du bör ha goda kunskaper i de vanligaste förekommande datorprogrammen. Du bör ha goda kunskaper att i skrift uttrycka dig i svenska språket/medicinsk terminologi.

Vi söker dig som är en engagerad, självständig och flexibel person. Du ska ha lätt för att samarbeta, hög social kompetens och ett trevligt bemötande mot patienter och personal. Vi ser att du är noggrann, ansvarstagande och är serviceinriktad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons