Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medicinsk vårdadministratör Geriatriska kliniken, USÖ

Medicinsk vårdadministratör Geriatriska kliniken, USÖ

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 11 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Geriatriska kliniken söker nu en positiv, driven och ansvarstagande vårdadministratör då en av medarbetarna går på föräldraledighet!

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Medicinsk vårdadministratör Geriatriska kliniken, USÖ

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar medicinsk dokumentation både inom öppen- och slutenvården där vi använder journalsystemet Infomedix vårddokumentation, remisshantering, patientadministration, posthantering samt andra förekommande administrativa uppgifter som exempelvis rapportering till kvalitetsregister.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du ska med godkända betyg ha genomgått medicinsk vårdadministratörsutbildning, medicinsk sekreterarutbildning eller läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket samt god datorvana. Är du en fena på diagnoskodning ser vi det som ett stort plus. Du är serviceinriktad, flexibel, självständig samt har en god samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet, ansvarstagande med förmåga att planera och prioritera det dagliga arbetet. Att du gillar att pröva nya saker och har en positiv attityd är för oss också viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons