Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medicinsk sekreterare distans

Familjeläkarna i Mölnlycke Vårdcentral & BVC AB · Härryda · Ansök senast 12 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi på Familjeläkarna i Mölnlycke Vårdcentral & BVC en medicinsk sekreterare för distansarbete, främst diktatskrivning, men vissa andra uppgifter kan också förekomma.

Om jobbet

Familjeläkarna i Mölnlycke är en växande, centralt belägen privat vårdcentral och BVC i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Vi arbetar hälsofrämjande och tar emot patienter i alla åldrar samt utför sedvanliga primärvårds-uppdrag. I nuläget har vi drygt 5600 listade patienter och vi växer stadigt.

På vårdcentralen arbetar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialistssköterskor, undersköterskor och administrativ personal. Här finns även legitimerad psykolog och rehabkoordinator. I anslutning till vårdcentralen finns vårt rehab, som möjliggör teamarbete kring patienter med t ex psykisk ohälsa.

Familjeläkarna i Mölnlycke värdesätter god arbetsmiljö, kompetensutveckling och friskvård för sina medarbetare, och vi tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Då vår medicinska sekreterare är gravid söker vi en ersättare för henne under ca sex till åtta månader. Är du utbildad medicinsk sekreterare (vårdadministratör/läkarsekreterare)? Är du dessutom flexibel, ansvarstagande och intresserad av att vare med i att förbättra och utveckla vår verksamhet, så att vi tillsammans kan skapa både ett mervärde för våra patienter och en god arbetsmiljö för dina arbetskamrater? Då är detta den rätta arbetsplatsen för dig.

Tjänsten kan utformas som en visstidsanställning eller som en timanställning. Omfattningen är beräknas vara ca 30%.

Tillträde snarast

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjeläkarna i Mölnlycke Vårdcentral & BVC AB

Placering

Härryda

Kontaktperson

Familjeläkarna i Mölnlycke Vårdcentral och BVC A

Dela jobbannonsen

Anmäl annons