Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medicinsk sekreterare till Försvarshälsan vid Skaraborgs flygflottilj, F7

Medicinsk sekreterare till Försvarshälsan vid Skaraborgs flygflottilj, F7

Försvarsmakten · Lidköping · Ansök senast 20 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Försvarshälsan är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten (FM) som uppdragsgivare. Försvarshälsan ansvarar för företagshälsovård för anställd personal, flygmedicinska undersökningar och bedömningar för flygande personal, hälso- och sjukvård för elever och värnpliktiga samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser. På Försvarshälsan Såtenäs består hälsoteamet förutom en chef av företagsläkare, flygläkare, fysioterapeuter, sjuksköterskor, företagssköterskor, en psykolog, en hälsopedagog, en arbetsmiljöingenjör och en medicinsk sekreterare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare har du ett omväxlande arbetsinnehåll och du är en viktig resurs för hela försvarhälsan. Du är ett administrativt stöd åt verksamheten där journalskrivning och dokumenthantering är en basuppgift. Arbetet kommer också innebära receptionsarbete där du blir försvarshälsans patientmottagare och kommer hjälpa till med tidsbokning.

Vi vill att du bidrar med nya tankar och idéer i vårt aktiva arbete i att utveckla och förbättra vår verksamhet. Vår förhoppning är också att du har någon form av vårdutbildning och skulle kunna vara behjälplig med enklare vårduppgifter om verksamhetens behov ökar.

Kvalifikationer
  • Utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör
  • Erfarenhet av arbete med medicinsk vårddokumentation
  • Goda kunskaper gällande lagar och regler inom det medicinska området
  • Goda kunskaper i medicinsk terminologi
  • Goda IT-kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
  • Körkort B
  • Svenskt medborgarskap
Meriterande
  • Undersköterskeutbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Arbetslivserfarenhet från företagshälsovård alternativt vårdcentral.
  • Erfarenhet av arbete i journalsystemet Asynja/CGM J4
  • Erfarenhet från ekonomiarbete
Personliga egenskaper
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet där ansvarstagande, handlingskraftig och samarbetsvilja är viktiga inslag. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har ett bra ordningssinne. Du har en god prioritering- och organisationsförmåga och ser vad som behöver göras och är serviceinriktad. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och genom en god samarbetsförmåga kan du arbeta självständigt likväl som i ett team. Du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Övrigt
Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen. Tjänsteresor kan förekomma.

Arbetsort
Såtenäs

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Försvarshälsan Såtenäs Jennie Sterner, 0510-47 72 39.

Fackliga representanter:
Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Erling Svensson, tfn 072 - 98 11 659

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-20. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Som medicinsk sekreterare är du placerad vid Försvarshälsan som ingår i Logistikenheten. Logistikenheten omfattar verksamheter inom förnödenhetsförsörjning och teknisk tjänst samt miljö, fastighetsfrågor och hälso- och sjukvård. Enheten består av drygt 60 medarbetare och omfattar såväl ledning, samordning och genomförande.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Försvarsmakten

Placering

Lidköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons