Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medicinsk sekreterare för uppdrag på distans till Halmstad sökes

Medicinsk sekreterare för uppdrag på distans till Halmstad sökes

Medkomp Vårdbemanning · Stockholm · Ansök senast 15 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om dig

Vi söker dig som är trygg och självständig i din roll som medicinsk sekreterare. Du har en god samarbetsförmåga. Vi ställer krav på hög kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning i medicinsk vårddokumentation. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Du ska vara serviceinriktad och flexibel, kunna samarbeta med övrig personal.

Om uppdraget

Uppdraget avser tjänstgöring som medicinsk sekreterare innefattande dokumentation av diktat, inom öppenvård samt eventuellt slutenvård. Behovet omfattar 1-4 tjänster à 75-100% vardera, Vi ser gärna att man kan vara på plats till viss del men det är ok att jobba på distans 100%. Tillträde sker snarast möjligt och till och med 31 augusti 2023.

Krav på erfarenhet är utbildning som medicinsk sekreterare samt erfarenhet av dokumentation inom ortopedi (önskvärt med erfarenhet av dokumentation inom kirurgi eller urologi då detta också kan bli aktuellt) eller erfarenhet av dokumentation inom ögon (med kompetens inom ögonterminologi). Önskvärt är även erfarenhet av VAS som journalsystem.

Medkomp Vårdbemanning innebär trygghet för dig som konsult.

Våra tre värdeord som beskriver oss är engagemang, kvalité och transparens. Vi håller hög standard, är alltid engagerade i att göra vårt bästa och är öppna med allt vi gör.

Vi har erfarenhet och förstår branschen och stöttar alltid dig som konsult. Vi värnar om en nära och god relation för att du som konsult ska känna dig trygg i din roll. Att arbeta som konsult hos oss ger dig inte bara trygghet i form av nära återkoppling utan vi finns alltid tillgängliga och är alltid flexibla med att försöka hitta lösningar för just dig. Vi hjälper även dig hur du planerar framtiden som konsult så att arbetet som konsult känns tryggt och långsiktigt för dig.

Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och självgående. Kunderna förväntar sig att du kommer in och jobbar effektivt och därför är det viktigt att du känner dig trygg i din roll.

Du tar hand om andra, vi tar hand om dig. Vi erbjuder dig:

  • Vi följer villkoren gällande tjänstepension, semesterersättning och sjuklön.
  • Du får möjlighet att resa och arbeta på andra platser i Sverige.
  • Du har alltid nära kontakt med en konsultchef som stöttar dig.
  • Vi hjälper dig med olika lösningar så att du får uppdrag som passar dig efter dina önskemål.
  • Vi anordnar även träffar med våra konsulter, i form av julfester och AW för att vi ska lära känna varandra.

· Konkurrenskraftiga ersättningar

· Flexibilitet

· Bra villkor och god arbetsmiljö

· Bästa möjliga service med en personlig och tillgänglig konsultchef.

  • Medkomp är ett vårdbemanningsföretag som hyr ut vårdpersonal och har kunder och konsulter i hela landet med konkurrenskraftig ersättning! Som konsult hos oss på får du uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Du får stor frihet och kan själv bestämma när och var du vill arbeta. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Om du har långt till arbetsplatsen tar vi hand om alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende. Anställningsform och lön bestäms utifrån individuell överenskommelse.

Skicka in din ansökan så kommer våra dedikerade konsultchefer att kontakta dig. Vi har intervjuer löpande och du är varmt välkommen att höra av dig till order@medkomp.se eller på 010-500 55 00

Du kan även läsa mer på vår hemsida medkomp.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Medkomp Vårdbemanning

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Medkomp Vårdbemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons