Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mediasäljare på distans

Mediasäljare på distans

Plaza Publishing Group AB · · Ansök senast 11 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi för första gången i förlagets historia 2-4 säljare som skall jobba på distans hemifrån eller lokalt kontor och sälja annonser för förlagets alla medier. Vi vet nu med erfarenhet av några anställda säljare att det fungerar hur bra som helst. Vi på Plaza Publishing söker därför dig med dokumenterad erfarenhet av försäljning av media som bor på annan ort, men alltid drömt om detta jobb. (Obs! Just nu har vi många ansökningar så säljerfarenhet är ett måste)

Vi erbjuder nu en fantastisk möjlighet för 2 vassa säljare att tjäna mycket pengar och få jobba, skapa relationer och fantastiska samarbeten med några av de mest kända varumärkena inom inredning, design, mode och mat. Att jobba med världens mest kända varumärken inom mode, skönhet, inredning osv är en ynnest för få. Det är ett otroligt givande och varierande jobb för den som älskar dessa områden som ofta är ens privata intressen.

Vi söker dig som är duktig på försäljning och är bevisat stark på att bygga relationer med andra. Du sitter på annan ort och rapporterar till oss på huvudkontoret i Stockholm. Du använder verktyg som Teams, Zoom samt telefon och mail för att kontakta kunderna. Du har ett stort intresse för ämnena som tidningarna representerar. Du får närsom helst besöka huvudkontoret och jobba därifrån om så önskas. Utbildning kan ske både via teams eller på plats om så önskas, men nu är målsättning att bygga en organisation runt omkring i Sverige.

Du har en stark egen motor. Du får saker gjort, utan att någon behöver säga till dig vad du skall göra.

Du har en hög motivation och ett starkt driv. Du är helt enkelt en person med mycket positiv energi. Det är mycket meriterande med säljerfarenhet inom media.

Du älskar att göra affärer och föra dialog med kunder per telefon och i videomöten och jobbar både effektivt och strukturerat med att hantera deadlines.

Du har en förmåga att tänka kreativt, hitta nya annonslösningar, optimera affären samt se kundnyttan i olika lösningar.

Krav:

Du kan sälja.

Du kan jobba på distans och ta egna initiativ.

Du har god datorvana och är van vid digital kommunikation.

Du är duktig på att kommunicera i tal och i skrift och inte det minsta rädd att sälja över telefon såväl som i möten.

Vi söker säljare som vill vidareutveckla Plaza Publishing Groups affärer, såväl i tryckta media som på webb och via digitala media och events (när det är möjligt) samt göra djupare samarbeten och hitta nya kunder. Du är självfallet motiverad att starta och landa affärer. Kraven på dig kommer att vara höga men så blir även ersättningen vid goda resultat. Det är mycket meriterande med erfarenhet av att samarbeta med mediabyråer.

Du kommer att samarbeta med ett härligt gäng med högvalitativa titlar. Vi både ger ut tryckta tidningar i Sverige och utomlands, digitala editioner via mängder med platformar och egna som (se plaza.se), medier inom sociala medier (se t. ex @plazainterior på instagram med 102.000 följare eller @gourmet.se med 15.000 följare), event, kundmedia osv. osv.

Vi erbjuder mycket utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter med, kreativa och spännande utmaningar. Du får alla verktyg som krävs för att lyckas och vi ger dig stöd längs vägen. Möjlighet till vidareutbildning finns. Vi erbjuder fast lön + rörlig. Målsättning på lön är minst 40 000 kr/ månad inom 4-5 månader. Tjänsten är även tillgänglig på deltid.

Tjänsterna tillsätts löpande så kontakta oss redan idag! Vi är mycket nyfikna på dig! För mer information kontakta Patrik Asp på pa@plaza.se eller 0709519890

Plaza Publishing Group AB/Station 5 AB/FWT Publishing AB är tre tidningsförlag under samma paraply. Vi ger ut 12 magasin inom allt ifrån:

- inredning, arkitektur och design. (Plaza Interiör, Plaza Deco, Hem Ljuva Hem, Plaza Kök & Bad, Plaza Villa & Hus osv)

- skönhet och mode (Plaza Magazine, Plaza Uomo & Plaza Kvinna)

-mat (Tidningen Gourmet, grundad 1980)

-livsstil (Plaza Magazine)

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Plaza Publishing Group AB

Kontaktperson

Plaza Publishing Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons